2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لیسانس آی تی دارم

دخترم16سالشه

پسرم8 سال

،خانه دارم،با یه زندگی معمولی

راضی ام الحمدالله

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مالی تا اونموقع یه تیگو ۸ دارم

زبان رو دوس دارم بالاخره فیلم ها رو بدون زیرنویس ببینم

هرچند خیلیم برام مهم نیس

تحصیلی الان ارشد دارم قصد ادامش هم ندارم

مهارتیم فقط دوس دارم‌تا اونموقع باشگاه رفتن شده باشه روتین زندگیم مقداری وسیله بدنسازی تو خونه داشته باشم

و یه بدن پر عضله سرحال داشتع باشم

میگما من پست هاتو خوندم

الان دانشجوی دکتری هستی؟

ول کن دکترا نمیخوای بشین بخون برا استخدامی

اگه خوب بخونی میتونی یکی دو ساله استخدام دولت بشی بعد ک شدی کارمند خواستگار از سر و کولت میره بالا

خیلیا تنها دستاوردشون شوهر و بچهولی من دوست دارم تا اون موقع دکترا گرفته باشم و استاد دانشگاه شده با ...

ان شاالله به بالاترین درجه برسی گلم 

ولی اینجوری نگو،همه شرایط پیشرفت ندارن،خانوادگی ،نوجوانی بد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید

ان شاالله دکتریم تموم شده و با خواهرم یه مرکز شخصی میزنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

چهل سالمه 

به چیزهایی که میخواستم رسیدم .

هر چی خیر و خوبی تو زندگیمه از لطف خداست 

هرجا هم باب میلم نبود مقصر خودم بودم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .