2777
2789
عنوان

بهترین منو مهمونی شام و تولد 🥰

322 بازدید | 30 پست

فردا بعد از چند ماه خانواده همسرم و خانواده خودم رو دعوت کردم بمناسبت تولدم و دورهمی 

برای شام قرمه سبزی و زرشک پلو 

مخلفات بورانی بادمجان ، ماست ، ترشی ۳ نمونه ، نوشیدنی ، سالاد و ... تدارک دیدم 

تولدم که کیک خونگی تولد خودم درست میکنم و تنقلات 

بنظرتون چیزی هست که بهتره اضافه بشه؟

برای پذیرایی تولد بجز کیک و میوه چیا خوبه؟!

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰

عالیه همینا

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیپس، پفک، پفیلا، نوشیدنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
عالیه همینا

ممنون عزیزم ❤️ 

فقط کیک و میوه؟ نگرانم میزم خالی بمونه 

البته آجیل و تخمه هم هست 

فراموش کردم ژله بخرم دیگه فکر نمیکنم فرصت بشه درست کنم

ممنون عزیزم ❤️ فقط کیک و میوه؟ نگرانم میزم خالی بمونه البته آجیل و تخمه هم هست فراموش کردم ژله بخرم ...

گلم قورمه و زرشک جالب نیست. میتونی زرشک پلو بدی با کوبیده یا قورمه بدی با جوجه. بورانی هم اضافه ست

آره احتمالا اونم درست کنم فقط کیک و میوه کم نیست؟

نه عزیزم چون شام هم تدارک زیاد دیدی

چایی بیار با کیک 

بعدشم میوه 

حالا خواستی آجیل و تخمه بذار

واقعا آدم میلش نمیکشه بعد شام این همه چیز بخوره

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
خیلی هم تدارک دیدی. ولی گمونم خیلی خیلی خسته بشی چون همه کار رو داری خودت انجام میدی.اونوقت چطور بخو ...

آره همین الآنم بورانی رو درست کردم و سبزی رو سرخ کردم تا الان سرپا بودم 

روی عکاسی خیلی مانور نمیدم در حد چندتا عکس یادگاری 

آرایش و لباس پوشیدنمم نهایت تیم ساعت

ممنون عزیزم ❤️ فقط کیک و میوه؟ نگرانم میزم خالی بمونه البته آجیل و تخمه هم هست فراموش کردم ژله بخرم ...

نه بابا زیادم هست

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بیشتر ببینید