2777
2789
[QUOTE=377177106] ببین آخه می‌دونی مشکل من چیه اونا ک میان شوهرم براشون همچین میخره نخره هم من میخرم ...

نه ... خواهرم طفلک از بس که خانوادمون بی مهر ومحبته دانشگاه تموم شد بهمن اما موند همون شهر تو خوابگاه میره سرکار تا دوباره شهریور بره ی شهر دیگه دانشگاه.... اصلا علاقه نه ب تفریح داره نه ب جمع نه ب اینکه بیاد خونه اصلا شش ماهم نیاد بابام عین خیالش نیست .... مثلا دیروز بابام ازش پرسید کی میری خواهرم گفت چهارشنبه یا پنجشنبه بابام اصلا نگفت چهارشنبه ۱۳ بدر هست نرو تو که تعطیلی گفت باشه دوباره دیشب گف تو ۱۳ بدر رفتی درسته ؟؟

از اونطرفم داداشم افسرده شده خیلی دلش میخواست عید بریم تفریح مثل هرساله بابام گفت نرین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم میری خرج خرد خوراکتم ببرپدرت برای شما خسیسه برا خودش دست دلباز

اره دقیقا ممثلا ی دوست خانوادگی داشتن اون و خانوادش مریخ هم میخواستن برم بابام و مامانم میرفتن تا با اون بابام قطع ارتباط کرد ما تا تو حیاطم بخوایم بریم میگه پول ندارم

بازم حرف و ناراحتیاش هست

والا وقتی میبرم بابام خودشو میزنه ب اون راه مثلا شوهرم بلند میشه می‌ره براشون نوشابه می‌خره سرسفره بابام ذره ای تشکر نمیکنه یا براشون از محل کارش جنس میاره بابام اصلا ب رو خودش نمیاره که دیده

نه ... خواهرم طفلک از بس که خانوادمون بی مهر ومحبته دانشگاه تموم شد بهمن اما موند همون شهر تو خوابگا ...

تنها کاری که میتونی بکنی اینه روابط کم کنی واقعا نمیشه هیجوره مثلشو دیدم تجربه کردم بی مهریو خودمم تصمیمم اینه با درس عین خواهرت فاصله بندازم چون اخلاق خشک و خشن پدرم داره اذیتم میکنه و واقعا سخته

والا وقتی میبرم بابام خودشو میزنه ب اون راه مثلا شوهرم بلند میشه می‌ره براشون نوشابه می‌خره سرسفره ب ...

اشتباهه این کار نمیشه هرچقدرم باشه آخرش شوهرت ناراحت میشه یه چیزی میگه 

منم درآمد ندارمشوهرت باید کارتتو پر پول کنه بفرستت جایی یعنی چی من هفته ای دو تومن خرید میکنم واسه خ ...

من گفتم شوهرم خرجی نمیده؟؟؟ من اصلا حرفم درمورد شوهرم بود میگم من خودم میخرم میوه شیرینی حتی گاهی لوازم خونه برای مادرم یا کوبیده یا مرغ میوه 

من گفتم شوهرم خرجی نمیده؟؟؟ من اصلا حرفم درمورد شوهرم بود میگم من خودم میخرم میوه شیرینی حتی گاهی لو ...

ببین اصلا وظیفشم نیست که بخواد ببره دیگه چه برسه به خرجی و این چیزا که بحث جداعه اصلا از این

تنها کاری که میتونی بکنی اینه روابط کم کنی واقعا نمیشه هیجوره مثلشو دیدم تجربه کردم بی مهریو خودمم ت ...

من کم میام... اگر مراسمی باشه یا عروسی یا خدای نکرده مراسم 

یا محرم یا اینکه چون خونه مادرشوهرم تو همین روستای شوهرم خیلی علاقه داره بیایم خونش با این حالم زیاد نمیایم اگر مراسمی نباشه سه ماهی دوماهی دوروز شاید ... اگرم مراسمی باشه یا شوهرم بخواد ب مادرش سر بزنه ی نصفه روز میایم 

ببین اصلا وظیفشم نیست که بخواد ببره دیگه چه برسه به خرجی و این چیزا که بحث جداعه اصلا از این

دقیقا من شوهرم کارگره یک عالمه بدهی داریم نمیتونم که بچخال پدرمینارو بشوهرم بگم پر کنه که ... بعدم پدرشوهرم فوت شده اگر من بخوام برای خانوادم چیزی بخرم شوهرم هم برای مادرش هی میخواد چیزی بخره بعد پس زندگی خودمون چی 

چون شوهرم دقیقا دنبال همینه

خب جرا میای خونشون ؟

خونه مادرشوهرم پیش خونه مادرمینا هست پدر شوهرم فوت شده شوهرم خیلی علاقه داره گاهی نه همیشه بیاد سر ب مادرش بزنه و ی سر بیایم و برگردیم اونم نه همیشه نهایت نهایت ماهی ی شب ... شایدم همونم نیایم.... یا عید بشه محرم بشه مراسم یا عروسی بشه میایم و برمیگردیم

خونه مادرشوهرم پیش خونه مادرمینا هست پدر شوهرم فوت شده شوهرم خیلی علاقه داره گاهی نه همیشه بیاد سر ب ...

چرا وقتی اونجا میری خونه مادر شوهرت نمیمونی و فقط یه سر به خانواده بزنی؟ مادر شوهرت هم مثل باباته؟