2777
2789

ویژگیاشو بگه و بد بگه دیگه خودت تصمیم بگیر که میخوای بمونی یا نه چکار باید کرد حس میکنم میگه ینی بهت نیازی ندارم بود و نبودت برام مهم نیس دیگه خودت تصمیم بگیر میخوای باشی یا نه 🫠خواستگار مثلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه آدم خودشیفته هستش که زندگی باهاش ممکن نیست

همه ما ویژگی های خوب و بدی داریم که گاهی وقتا نیاز به تغییر داریم 

کسی که حاضر نباشه یه ویژگی بدش رو برات درست کنه ارزش موندن به پاش رو نداره.

بیشتر فکر کن و از روانشناس کمک بگیر

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

داره میگه اگه میخای باید با این بدیا بخای من نمیتونم بخاطر تو تغیر کنم.

این جمله کاملا درسته و طرف ادم حسابیه و احساسی تصمیماشو نمیگیره

خیلیا با رویای تغیر کردن طرف مقابلشون وارد رابطه و ازدواجی نامعلوم میشن

به خودشون میان میبینن ن تنها اون تغیر نکرده بلکه خودشونم داغون شدن

بهش گوش بده و کات کن

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
یه آدم خودشیفته هستش که زندگی باهاش ممکن نیستهمه ما ویژگی های خوب و بدی داریم که گاهی وقتا نیاز به ت ...

آره منم حس میکنم خودشیفتس حتی به خودش هم گفتم و بارها بهم ثابت شد 

داره میگه اگه میخای باید با این بدیا بخای من نمیتونم بخاطر تو تغیر کنم.این جمله کاملا درسته و طرف اد ...

من بهش گفتم آخه همینجوری میخوامت مشکلی ندارم توهم دنبال تغییرم نباش ولی در آخر گفت خودت تصمیم بگیر 

آره منم حس میکنم خودشیفتس حتی به خودش هم گفتم و بارها بهم ثابت شد

بودن با یه خودشیفته تجربه خیلی بدیه

خیلیا حتی توی این سایت که طلاق گرفتن خودشیفتگی از ویژگی های همسرشون بوده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
بودن با یه خودشیفته تجربه خیلی بدیهخیلیا حتی توی این سایت که طلاق گرفتن خودشیفتگی از ویژگی های همسرش ...

متاسفانه آره خستم کرده احتمالا دیگه باهاش ادامه ندم 

حالا بازم با تراپیست نوبت گرفتم حرف بزنم ولی امیدوارم بتونم تصمیم درستی بگیرم درآخر دعام کنین

من بهش گفتم آخه همینجوری میخوامت مشکلی ندارم توهم دنبال تغییرم نباش ولی در آخر گفت خودت تصمیم بگیر

باشه ولی یه چیزی باعث شده این قضیه وسط کشیده بشه

اون چی بود؟

دقیقا حتی بحثش یعنی شما با خودتون رو راست نیستید هنوز

و اونم اینو فهمیده و تکرارش میکنه 

با خودت رو راست باش عزیزم

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
متاسفانه آره خستم کرده احتمالا دیگه باهاش ادامه ندم حالا بازم با تراپیست نوبت گرفتم حرف بزنم ولی امی ...

موفق باشی به امید خدا🩷

کار خوبی میکنی

بیشتر ببینید
باشه ولی یه چیزی باعث شده این قضیه وسط کشیده بشهاون چی بود؟دقیقا حتی بحثش یعنی شما با خودتون رو راست ...

بحث از اعتماد و ترس و کلا این چیزا شد که من گفتم ظاهراً فایده نداره ادامه و... این چیزا که به اینجا کشید 

بعد من گفتم من دنبال تغییرت نیستم توام نباش اگه فک میکنی گزینت نیستم بگو راحت که گفت منم دنبال تغییر توی تو نیستم و بازم راجبم فکر کن و خودت تصمیم نهایی رو بگیر اگر دیدی مناسبت نیستم کشش نده و برو دنبال زندگیت

در کل خیلیی آدم‌سرد و خشک و منطقیه ولی من نه 🫠🥲واقن ناراحتم چرا همیشه اینجور آدمایی سررام میان که هیچوقت بویی از احساس نبردن و دنبال استدلال و دلیلن چیزی به اسم عشق براشون معنایی نداره درصورتیکه خودمم خیلی احساساتی نیستم دیگه دراون حد ولی خب اینقد هم خشک نیستم🥲

قربونت عزیزم🌱🫂

فدات🩷

بیشتر ببینید