2777
2789

همکارمون سی سال سابقه س بازنشسته س بجای یه خانمکه زایمان کرده میاد یه طرح جدید اداره داده که ۲۰ اردیبهشت دانش اموزای خوب تعطیل شن‌ تا ۱۳ خرداد دانش اموزای ضعیف بیان ،حالا این همکار سابقه دار بازنشسته هی میگه چرا حال دانش اموزای ضعیف نمیگیرن بهشون بگین تا ۳۱ خرداد بیان هی هم میره به مدرسه میگه تروخدا اینا رو تا ۳۱ خرداد بکشونید براشون کلاس تقویتی بزارید ازشون پول بگیرین انقدر ادم ببشعوریه نمیاد نظر همکارا رو بپرسه منم امروز بهش گفتم که شما دوس داری کلاس تقویتی بردار ما نمیخوایم تا همون ۱۳ خرداد هم زیاده باز پاشد رفت دفتر مدیر که تا ۳۱ خرداد بکشونیدشون مدرسه پدرشونو دربیاریددددد😕😕😕😕مسیز خونه به مدرسه  شم فقط ۵ دقیقه س نه هزینه رفت وامد میده نه دو ساعت تو راهه همش هم تز میده تازه بازنشسته هم هس واقعا داره حالمو بد میکنه با کاراش بنظرتون چیکارش کنم ؟

به حرف یه نفر که برنامه ریزی نمی‌کنند 

بقیه مخالف باشید اتفاقی نمیفته 

بگو تو این وضع اقتصادی تو پول مفت میگیری والدین اون بچه ها نمیتونن جیب تو رو پر کنند برای خودت مزخرف میگی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همکارای مسن من برعکس حوصله ندارن😅

این تو خونه حوصلش سر میره دنبال سرگرمیه.

ولی حس میکنم طرح بدیه دانش‌آموزایی که باید برن گناه دارن. رو روحیشون تاثیر منفی داره. نه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به حرف یه نفر که برنامه ریزی نمی‌کنند بقیه مخالف باشید اتفاقی نمیفته بگو تو این وضع اقتصادی تو پول م ...

اره بیشتر دنبال پوله لعنتی ☹اخه سابقه ش از همه بیشتره میترسم بره رو مخ مدیر

همکارای مسن من برعکس حوصله ندارن😅این تو خونه حوصلش سر میره دنبال سرگرمیه.ولی حس میکنم طرح بدیه دانش ...

اره منم همینو میگم اینجوری بدتر برچسب تنبل بودن و ضعیف بودن بهشون میخوره منم با این طرح مخالفم