2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما های که گرم اونه احتمالا جنوب باشید 

ما خراسان هستیم مشهد و اطرافش شبهات بینهایت سرده 

من گلبهارم هنوزم شبا پکیج رو نصف میزارم 

الانم خونه بابام بینهایت سرده ما هفته پیش برف داشتیم 

مشهد تا چه موقع سرده ؟

مشهد فروردین رو همیشه سرده اردیبهشتاش عالیه تقریبا هروز یکمی بارون میزنه 

از خردادا هم تا مرداد گرم میشه اما شهریور رو به خنکی میره و تقریبا مهر سرده سرد میشه

مشهد فروردین رو همیشه سرده اردیبهشتاش عالیه تقریبا هروز یکمی بارون میزنه از خردادا هم تا مرداد گرم م ...

خوش بحالتون ، من ی بار آذر ماه بود اومدم یخ زدم .

تو عمرم سرما اینجوری ندیده بودم 

اتیش نگیرهتنهام تو خونه

نه نمیگیره کبریت رو روشن کن ببر داخل سوراخ از بغل بخاری کنار پیچ خاموش روشنش یه یوراخی داره که شعله رو از بغل میبینی درسته گاهی بخاری سرد میشه شمعکش دیر روشن میشه چند دفعه استارت بزن بعد که شمعکش روشن شد یکدقیقه نگهدار بعد روشن کن 

خوش بحالتون ، من ی بار آذر ماه بود اومدم یخ زدم .تو عمرم سرما اینجوری ندیده بودم

الهی بگردم

اره سرمای مشهد تا مغز استخون نفوذ میکنه 

دیگه سردت نمیشه از سرما میسوزی!!!!!! 

خیلی ها به سرمای مشهد میگن سوز گدا کش

واسه ما عادی شده عادت کردیم 

الهی بگردماره سرمای مشهد تا مغز استخون نفوذ میکنه دیگه سردت نمیشه از سرما میسوزی!!!!!! خیلی ها به سر ...

سرمای بینهایت وحشتناکی داره سرد و خشک!!!!

این اصطلاح هم رایجه تقریبا همه کسایی که تشریف آوردن مشهد تقریبا تجربه مشابهی داشتن 

مشهد عشقه عشق تا ابد

هم گرماش هم سرمایش هم بادهای بی معنیش😁