2777
2789

مگه دهه 70 عه؟

<< بژی کردستاان #حسبی لله   من ریدم تو این رل ک کـیر کرد تو این دل #ما خُدای دِل بَستن بِ چیز های مَحالیمツ🖤  «مثل احمق‌ها لابه‌لای صورت آدم‌ها دنبال صورت تو می‌گشتم.»‌ ★ H U N T E R ★  خسته بود؛ آنقدر خسته که یادش رفت بعداز آخرین کام سیگار، سیگار را پرت کند پایین نه خودش را.  ➊ تو فهمیدی که ناراحتم کردی، ولی حتی از کارت پشیمون هم نشدی، چه برسه به معذرت خواهی .ヅ ⎽⎼⎻⎺‌‌   تو که قیافه ننت مثل تراکنش ناموفق میمونه دیگه خودتو برا ما نگیر    ‏-دیالوگ غمگین؟ +نشد دیه، چمیدونم حتما دوست‌داشتنی نیستم.️   <<< من خیلی وقته حوصله بحث با آدمارو ندارم  حرفمو میگم اگ فهمید ک هیچی اگ هم نفهمید ی باشه میگم و رد میشم:)️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولکن داداش

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

احمد و عباس از مصطفی بهترن 

من نذر کردم خیلی ها رو خیاط کنم آدرس امضامه  اینستاگرام @nargesi.mosavi آموزش خیاطی رو از پایه جزء به جزء دارم یاد میدم بدون هیچ دستمزدی ،   هیچ جا این دوره رو از صفر رایگان آموزش نمیده ، اومدی پیجم لایک کن کامنت بزار تا انرژی بگیرم 🌹♥️

بیشتر ببینید
چیه

نمیتونم بگم اسم یکی از امام ها هست

شوهرم ۳۸ سالشه و اینکه خیلی عجیبه توی خواهر برادر ها فقط اینو اینجوری اسم گذاشتن از این بزرگتر ها اسم های ایرانی دارن😅

شوهرم نوزادی دوقلو داشته فوت شده نوزاد جفت پسر بودن اون اسم هارو براشون گذاشتن دیگه اون مرده شوهرم با اسمش مونده

منم عادت کردم 

اولین بار گفت برام عجیب بود عادت نداشتم