2777
2789
عنوان

بچه یه بازیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 37 پست
یه چیزی بگم معروف بودن اصلا به درد نمیخورهمن پدرم ادم معروفی هستن حالا نمیگم شغلش چیه ولی تمام کارا ...

من از لحاظ معروفیتش نمیگم جانمم 

از لحاظ اینکع یه پدر باحال و پایه و خوش اخلاق با قلب مهربون داره میگم از اینکه فردا بخواد رپر شه کسی دلسردش نمیکنه عاشق بشه کاری نمیکنن از عشق متنف  بشه  کلا از جنبه های دیگه میگم و الا خودم از معروفیت متنفرم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بیشتر ببینید
اره منم ذوق کردم براش اما حس حسرت به اون بچه هم هست وااگر نه شنیدم بچه دار شده بود از شوق گریه میکرد ...

فکر کردم اونی که ازش خوشت میاد بازیگر مرد باشه 😂آخه دخترا اکثرا بازیگر های مرد رو دوس دارن 

من خودم یه مدت عاشق کیوانچ تاتلیتوگ بودم چقد تباه بودم 😆😆الانم خوشم میاد از سریال هاش ولی فقط از سریال هاش بازیگر خوبیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از لحاظ معروفیتش نمیگم جانمم از لحاظ اینکع یه پدر باحال و پایه و خوش اخلاق با قلب مهربون داره میگ ...

اهان من بد متوجه شدم🙏

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️