بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی سلیقت نیست خب مجبور نیستی ج بدی ااما من مامانبزرگم بلندتر بود بابابزرگم امروز تشییعش بود مامان بزرگم میگه خیلی مرد خوبی بود خیلی حرفه ها زن از شوهرش راضی باشه
ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند.ای مسلمانان! اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید، خداوند، این مأموریت را به گروهی دیگر می سپارد؛ آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شأن سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فَرُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد، عرب به آن نمی رسد؛ ولی عجم، آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌧 از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون، چون عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید، با آنکه آتش پرست بودند». پیامبر فرمود: «از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای – عزّوجل 🌧 خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند نذر ۱۰۰۰۰۰۰صلوات به نیت ظهور سهم شما هرچقدر که میتونی🌈 بی عدالتی بزرگترین رنج ماست و عدالت فقط در دست امام زمان هست 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران)🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری ، میترا کمایی🌿 اگه اسم این افراد به گوشت نخورده تو مورد هدف جنگ رسانه ای قرار گرفتی مریم اسلامی ، طناز بحری ، سهیلا سامی ، حنانه خرمدشتی ، لعبت گرانپایه و ... 🌈 /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# حرم امام حسین ۱۶۴۰💗💗💗
کسی که یه انسان خوبو به امید پیدا کردن یه انسان عالی رها کنه ، تنها میمونه!
متاسفانه این واقعیته و خود من حداقل دوتاشو دیدم!
مگه طرف چقدر کوتاهتره؟
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
خب حالا من میرم میخونم اما بجای این چهارتا کلمه مینوشتی مثلا : ده سانت☺️
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.