2777
2789
خب شما ی سریالم نکاه میکنی همون اول کل داستانو نشون نمیدن ک . این تجربه گر س تا تجربه داشت تو ی برنا ...

من نمی‌دونم چرا دارم با شما کل کل میکنم 

شما درست میگی 

حرف بعدی تم درسته 

دیگه ریپ نزن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام این خانم ک شما گفتی بهش ممنون چی بود میشه بگی ؟؟؟ فکر کنم پاک شده ....

من اصلا به این برنامه اعتقادی نداشتم به قول این خانوم میگفتم همشون برنامه ریزی شده اومدن مامانم که میدید عصبی میشدم از،دستش ولی از شب که دیدمش اصلا یه حالی شدم

میدونم هیچکدوم تز حرفای اون اقا دروغ نبوده

من اصلا به این برنامه اعتقادی نداشتم به قول این خانوم میگفتم همشون برنامه ریزی شده اومدن مامانم که م ...

اخه چند نفر برنامه ریزی شده اومدن این برنامه ۶ تا فصلش داره پخش میشه حالا من فصلهای قبلی رو با دقت نگا نمیکردم ولی امسالو خیلی با دقت نگا کردم و متوجه شدم واقعیت داره قبلا هم کتمان نمیکردم ک دروغه ولی یجاهایی ادم میگه مگه چند نفر رفتن و برگشتن .‌

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بیمارستان امام رضا ده طبقس که هر طبقه دو تا بخش دارههیچکس یادش نمیونه هر طبقه چه بخشیو شامل میشه انق ...

میگم اینایی ک رفتن و برگشتن چجوری انقد قشنگ همه چی یادشون مونده 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
اخه چند نفر برنامه ریزی شده اومدن این برنامه ۶ تا فصلش داره پخش میشه حالا من فصلهای قبلی رو با دقت ن ...

اکثر کسایی که کما را تجربه کردن چیزهایی دیدن پسر عمه من حدودا یک هفته یا کمتر تو کما بود ضربه مغزی شده بود از وقتی برگشته آدم دیگه شد ولی چیزی هم تعریف نکرد نمازخون شد و یک سری تغییرات رفتاری 

اون سالنی که اون اقا گفتن که یه راهرو مستقیمه بعد در تاسیسات رختکن ما اونجاست هیچکی جز ما و بهیارا ح ...

شماها که بیمارستان کار میکنید آدم که فکرشو می‌کنه 

چه قدر روزانه روح های زیادی در رفت و آمدن😶