2777
2789
عنوان

اگه فامیل ماشین شمارو مسخره کنه ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 49 پست
خیلی دلم شکسته حتی الان دارم گریه میکنم این اسکل باید مارو مسخره کنه خیلی اذیتم کردن توی مسافرت بهم ...

قربون دلت برم اشکال نداره ادما خیلی نفهمن متاسفانه تو اهمیت نده تو با خدای خودت معامله کن ببین من دیدم کسیو که یه فرش نداشته زیر پاش بندازه ادمی که اون زمان داشته مسخرش کرده دوران چرخیده الان اون ادم تو بهترین جای تهران زندگی میکنه و چندتا ملک داره ولی اون ادم داراهه تو جنوب شهر تهران با ۶۰سال سن یه خونه تازه نصیبش شده

پس اهمیت نده فقط بدون خدا انقدر بزرگه که میدونه چیکار کنه تو بهش اعتماد داشته باش و حرف کسیو جدی نگیر

خیلی ناراحت شدمخودش میدونه ما بد آوردیم هی سرکوفت میزد

ناراحت نباش عزیزم ما هم تو دوران کرونا واقعا کارمون بد بود‌ پدرم دور از جون داشت سکته میکرد انقدر طلبکار و‌چک

بالا و پایین برای همه هست اینجور آدما خودشون رو بد جلوه میدن 

ما خونه بهتر خریدیم رفتیم درستش کردیم و وسیله بردیم بعد اتفاقی افتاد نشذ پولشو بدیم و برگشتیم خونه قبلیمون خالم برای وسیله بردن نیومد برای برگردوندن اومد کمکمون و گفت آخیش خیالم راحت شد و کلی ذوق میکرد ومیخپدد 

دوسال بعد یه خونه صد برابر بهتر و گرون تر از اونو خریدیم

پس از این حرفا ناراحت نشو وقتی آدم دلش میشکنه خدا بهش میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای منم بلد نیستم دنده‌ای برونم از وقتی گواهی نامه گرفتم نشستم پای اتومات تا الان و بارها هم گفتم ادعای رانندگی ندازم ولی خیلی پیش اومده که ازم خاستن ماشین کس دیگه‌ای رو جابجا کنم گفتم دنده‌ای بلد نیستم این حرف مگه مسخره کردن حساب میشه؟؟؟ 😐😐😐 اونکه ماشینش دنده‌ای بود یعنی بهش بر خورده!!! واقعا بلد نیستم خب اون لحظه باید چی بگه آدم؟

😐جدی میگی تاحالا اتومات روندی؟ من گواهینامه ندارم ولی خب با هردو روندم اتومات چیزی نداره گاز ترمز گ ...

آره بخدا

یه بار با ماشین دومادمون میخاسم برم خیلی اذیت شدم، 

ناخودآگاه دستم میرفت برا دنده عوض کردن و میخاسم کلاچ بگیرم

خیلی بد بود😃

چون عادت کردم به دنده ای،

قطعا اگه دو-سه بار بشینم پشت فرمون اتومات قلقش دستم میاد

ولی اگه یکی بهم بگه ماشینمو جابجا کن و اتومات باشه، قطعا نمیپذیرم 

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
اغراق میکنید!! اینکه به شما بگه که مسلط نیست و شما با توجه به تجربتون تسلطتون بیشتره منطقیه ولی اینک ...

عزیزم خاله من  فوق سمی هستش 

چون تازه  اتومات گرفتن من خبر نداشتم 

دخترش هی میگفت دلم برای ماشینمون تنگ شده  

در این حد ندیده هستن

آره بخدایه بار با ماشین دومادمون میخاسم برم خیلی اذیت شدم، ناخودآگاه دستم میرفت برا دنده عوض کردن و ...

عه من ک راننده نیستم گاها سوار شدم ولی نمیدونم واقعا از نظر من راحته پس بیچاره عموم این همه مسخره کردم حق داشته 😑

وای 😂😂😂😂 خیلی خوب بود

ی موقع ادم تو لحظه ی حرفهایی میزنه که شاید منظوری نداره ولی طرف مقابل برداشت بد میکنه

شما دیدت مثبت کن شاید واقعا منظوری نداشت اون لحظه  حتی اگ ادم باشه ک تیکه میپرونه ولی اون لحظه واقعا بلد نبود دیگع 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ی موقع ادم تو لحظه ی حرفهایی میزنه که شاید منظوری نداره ولی طرف مقابل برداشت بد میکنهشما دیدت مثبت ک ...

همیشه کارشون همینه

خیلی حسودن

بخدا وقتی میاد خونمون از بعضی  وسایل روی میزم عکس میگیره یا لباسامو آدرس میپرسه برای دخترش  از مامانم 

نه لحن و ذات ادما خیلی فرق داره خاله من بد ذاته

آها خب پس

چون من همچین خجالتی کشیدم همون دو سه بار که بلد نیستم خوده صاحب ماشین دلداریم میداد اشکال نداره چیزی نیست بشینی مدت کوتاهی یاد میگیری🥴😄😄

تعجب کردم گفتی ناراحت شدم چون تو صحبت های ما واقعا حس نکردم کسی ناراحت شده باشه نه اون نه من که بهم گفتن میگفتن اشکال نداره بشینی یاد میگیری