2777
2789
عنوان

یه روزی ممکنه پشیمون بشه 🥰

122 بازدید | 16 پست

کسی که جوری رفتار کرده که دوستت داره ولی در واقع نداشته 

ممکنه یه روز خوشحالی و پیشرفتتو ببینه پشیمون بشه؟ 

اگه بشه پشیمونیش از چیه؟😐 وقتی طرفو دوس نداشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی دوست نداشته نهوقتی دوست داشته و بی خودی از دست بده آره پشیمونی بیشتر برای ساده از دست دادن و حس ...

پس چرا بعد یه مدتی برمیگردن و مداوم پیگیری میکنن؟ و هرچی بلاک میکنی یا جوابم نمیدی بیشتر میان😐😐😐

برام سواله چه مرگشونه

همچین بیخودی هم نیستبا کارایی که میکنن

بیخودی منظورم همونه

مثلا اخلاقی رو میتونست درست کنه اما نکرد ، لجبازی بی جا کرد، با یه سطح پایین‌تر خیانت کرد و… کلا هر کار و رفتاری که میتونست انجام نده تا جدایی پیش نیاد ولی انجام داده و جدا شده خب خیلی احتمالش زیاده پشیمون بشه بعدا

پس چرا بعد یه مدتی برمیگردن و مداوم پیگیری میکنن؟ و هرچی بلاک میکنی یا جوابم نمیدی بیشتر میان😐😐😐ب ...

دقیقا مرض دارن

حالا چه مرضی؟؟؟

اینکه ببینن اون دختر هنوزم به فکرشون هست و هنوزم فکر اون درگیرشون هست یا نه. در اینجور مواقع اگه بفهمن هنوووز دختره بهشون فکر میکنه و میتونن روش تاثیر بزارن خوشحال میشن و دوباره ولش میکنن برن دنبال کسای دیگه(در واقع ارضا میشه روانشون) اگرم ببینن نه دختره فراموشش کرده به پشمش نیست حالا میان هی یه حرفا و یه کارایی میکنن که این حس ایجاد بشه براش تا دوباره ولش کنن

همونطور که گفتم این به بازیه روانیه که خودشونم درگیرش هستن دیگران هم درگیر میکنن و ۹۰ درصد تو آقایون بیشتره این مریضی

دقیقا مرض دارنحالا چه مرضی؟؟؟اینکه ببینن اون دختر هنوزم به فکرشون هست و هنوزم فکر اون درگیرشون هست ی ...

اوه اوه 😐پس واقعا بیمارن 

متاسفم واقعا برای این حجم از بیماری

موندم که چی میشه ادما انقدر بی رحم میشن که با ازار دادن کسی روحشون ارضا میشه

امیدوارم خدا جوابشون رو بده♥️

مرسی که کامل توضیح دادی