2777
2789

خواهرای گلم همسر من اصلا آدم مذهبی نیست حتی نماز هم نمیخونه امروز رفته بودم خونه ی مادرم تا برگشتم شب شده بود دیدم همسرم گریه میکنه گفتم چی شده گفت امروز اون برنامه که تو می‌دیدی و من مسخره میکردم و دیدم و همینجوری با گریه میگفت خدا منو ببخشه.

آخه همسرم چندبار بهم گفته بود این برنامه دروغه و خود نظام بهشون گفته اینجوری بیان بگن.

بچه ها برنامه ی امروز زندگی پس از زندگی تکرارش کی هست؟؟؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه فقط او ماه رمضون نبود

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 

بیشتر ببینید

چرا این قسمتش این همه طرفدار  داشته؟؟😐

بااینکه بنظرم مسخره بود😐😂

حالا اون دنیارو قبول دارما ولی این قسمتش مسخره بود

مثلا دلایل مسخرع ای که برای خروج از بدنش میاوردن 

انگار که مثلا هماهنگ شده بود

آیا این یک تبلیغ است ؟

نه عزیزم. من نه تو صدا سیما کار میکنم نه بلاگر هستم و نه پولی بهم دادن و نه کسی بهم گفته این تاپیک و بزنم و انشاالله اگر دروغ گفتم 

اینارو، جوان مرگ بشم و عزیزم بمیره.

من نمیدونم چرا بعضی ها انقدر شکاک هستند البته من بهتون حق میدم چون خودن تو این سایت تبليغ دعانویس زیاد دیدم ولی من خدا گواهه یه خانم خانه دار هستم و برام فرقی نمیکنه کسی به این برنامه ايمان بیاره یا نیاره

چرا این قسمتش این همه طرفدار داشته؟؟😐بااینکه بنظرم مسخره بود😐😂حالا اون دنیارو قبول دارما ولی این ...

من واقعا نمیدونم چرا شوهرم انقدر تحت تاثیر بود آخه اصلا مذهبی نیست ولی میگه چشمای اون طرف و بستن و مشخصات همه چیو با جزئیات دقیق گفته

تکرارشو فقط میدونم ۱ بامداد داره ادامه همون برنامه دیروزش بود فقط اقاعه رفت دقیق همه جارو نشون داد مشخصات داد جایی که هیچکس حق تردد نداره و اینا و همه گریشون گرفته بود حتی خود اقاعه ازینکه اینقدر دقیق یادشه و درست میگه

باز خوبه که باور کرده

آره آخه جالبش اینجاست چند شبه پیش خواب پدرش و دیده میگه از بابام پرسیدم بابا اون دنیا وجود داره و بهشت و جهنم و برزخ هست میگه بابام گفته آره آرش به والله قسم همش هست و دونه دونه بابد جواب پس بدی