2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیا بغلم🥲🫂

😔🫂🤍 مرسی عزیزم من کسی که میمیره میگم خوشبحالش راحت شد چند روز پیش مادر دوستم بیمارستان بود و فوت شد میگفتم خدایا منو جای مامانش ببر اون به مامانش نیاز داره ولی من حس زندگی ندارم

من اون موقع فقط ۹ سالم بود 💔اول آشنایی با همسرم بهش گفتم اونم مشکلی نداشت منو برد پیش مشاور پیش ۱۱ ...

ای کاش حداقل اون زمان به خانواده ات میگفتی بازم خیلی شوهر خوبی داری که انقدر به فکرت هست قدرشو بدون،

بدون که به مرور زمان حالت بهتر میشه بچه دار میشی یه زندگی خوب و شیرین کلا شاید فراموش کردی اون موضوع 

عزیزم حق با تو هست قربونت بشم الان حالت چطوره؟

خدانکنه عزیزم💙راستش اصلا حالم‌خوب نیست من تازه ب چیزی ک‌میخاسم و چندین سال براش تلاش کردم قرار نیست هیچوقت برسم...

من هرچی یادم بره گریهای چن روز پیشمو تو خیابون ک دیگ یادم نمیره دیگ🫠

مشکل چیه؟

نمیدونم بعد چن سال انتظار پارسال خارج رحمی شدم یکی از لوله هامو درآوردن عاشق بچه ام به همه میگم بدم میاد از بچه 

شوهرم میگه از بهزیستی بیار من دوس دارم اما میگم بریم ی شهر دیگه ک بگم باردار شدم و خودم بچه دار شدم ک کسی نفهمه ... 

خدانکنه عزیزم💙راستش اصلا حالم‌خوب نیست من تازه ب چیزی ک‌میخاسم و چندین سال براش تلاش کردم قرار نیست ...

ببخشید میتونم بپرسم کجات آسیب دید

ببین شاید صلاح بود که به اون چیزی که میخوای نرسی شاید خدا یه چیز بهتر میندازه جلو پات🌱

در ناامید بسی امید است

نمیدونم بعد چن سال انتظار پارسال خارج رحمی شدم یکی از لوله هامو درآوردن عاشق بچه ام به همه میگم بدم ...

دقیقا نزار کسی بفهمه بچه مال خودت نیس.دوست من انقد سر این داستان استرس داره ک نگو.همش میترسه ب دخترش بگن

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
نمیدونم بعد چن سال انتظار پارسال خارج رحمی شدم یکی از لوله هامو درآوردن عاشق بچه ام به همه میگم بدم ...

عزیزم🥲

نه بگو بهشون

بلاخره لو میره یه روز و اذیت میشی سرش و همه بهت میگن دروغگو

دیگه کلا گفتن حامله نمیشی یا امیدی هست؟

کاربری مال ۲ نفره🦥

عزیزم اگه میتونی به کسی نگو

یا اگه وضعت خوبه برو خارج کشور که دست هیچکی بهت نرسه چون بعد اذیت میشی