2777
2789
اینکه یکی از رفیقای صمیمی بدترین ضربه بهم زد ولی به مادرم هنوز نگفتم با اینکه مادر چندبار گفت لین دخ ...

وای دقیقا منم ولی مادرم‌نگفت دختر خوبی نیست و هنوزم فکر میکنه دختر عالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهتره بگی چون بعد درباره ی تو فکرای بد میکنن

من دارو رو ندادم بهش، ولی خیلی آدم دوروییه ، یه چیزایی هم از کل فامیل میدونم که پشت سر هم گفتن که اگه دهنم رو باز کنم همشون باهم قطع ارتباط میکنن، بعد جالب میدونی چیه؟ کسی که اومد این حرفا رو بهم گفت از فامیل، ادای دوست رو درآورد واسم و بعد رفت حرفایی که من در جوابش دادم رو به بقیه گفت

و من اگه بگم و لو بدم اون آدم رو همه به جون هم میوفتن

یه رازی دارم که متنفرم‌ ازش دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم فقط خودمو همسرم میدونم داییم بهم تجاوز کرد ...

هااااااا؟

واقعا خیلی متاسفم عزیزم خیلی نارحت شدم قربونت برم

شوهرت کاری نکرد بعدش؟

هااااااا؟واقعا خیلی متاسفم عزیزم خیلی نارحت شدم قربونت برمشوهرت کاری نکرد بعدش؟

من اون موقع فقط ۹ سالم بود 💔

اول آشنایی با همسرم بهش گفتم اونم مشکلی نداشت منو برد پیش مشاور پیش ۱۱ تا مشاور رفتم ولی ......

بابام خیانت کرد

منی که تا حالا نیم ساعت با بابام جرف نزدم همیشه حسرت دخترا رو میخوردم که چقدر بابایی ان همیشه خلا داشتم یهو دیدم تو چت داره با یکی حرف میزنه قربون صدقه میره 

فک کن بابای من ساکت اصن حرف نمیزنه تو خونه با ما تا حالا با مامانم شوخی خنده نداشته تا حالا نگفته بلند شید بریم جایی به اون هرزه میگف بیا پایین بریم فلان جا و دوستت دارم 

ی بار پارک بودم یه برنامشو رو گوشیه خودم نصب کرده بودم پیاماشو دیدم به زنه میگف بیا بریم خونه همونجا ماتم برد وسط پارک زل زده بودم به ی جایی عین بدبختا 

مامانم خودش فهمید ولی فک کرد از مشتریا هست که برای بابام ایجاد مزاحمت کرده... منم هیچ وقت صداشو در نیاوردم هنوزم اسکرین شات و عکس زنه رو دارم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.