2777
2789

نمیدونم 

کتاب بی شعوری رو بخون اون بهتر توضیح داده

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آدمی ک دهنش رو باز میکنه میگه من رکم و هرچی دوست داره زر میزنه 🤣

جاری من همیشه میگه من خیلی رکم 

یبار تو بحث گفتم رک بودن با بیشعور بودن زمین تا آسمون فرق داره عزیزمممممم

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️

خونه مردم میره نظافت رعایت نمیکنه

توقعات بیخود داره مثلا بیا با ماشینت من ببر فلان جا

فضوله میخاد ته تو همه چیزو دربیاره کجا بودی اون کی بود چی خریدی چند خریدی

تورانندگی عین گاو میمونه وقتی هم اعتراض کنی بدتر شاکی میشه

بازم بگم؟

نظر الکی میده جایی ک اصلا ازش نظر نمیخوان

خودشو محق میدونه ک اظهار فضل کنه 

نیش کنایه میزنه

زبونش تلخه

دل میشکنه

خود چوس پنداری داره،😂فکر میکنه خیلی خوبه 

پشت سر همه بد میگه

بدون هماهنگی میره خونه کسی 

عزت نفس نداره و جایی ک میدونه نمیخوانش میره عمدا

دیگرانو تحقیر میکنه ک خودش بچشم بیاد 

جزء نشانه های رفتارهای ادم های سمی هستن دیگه مشخصه رفتارهای سمی شون

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
کسی که ساعتها دلیل منطقی براش میاری و ثابت میکنی ولی باز حرف خودشو میزنه

کی تعیین میکنه کدوم طرف بیشعوره؟ با یکی حرف میزنم دلیل میارم میگه نه و فلان ول هم نمیکنه چیه این؟

حالا خودمم لجبازم 

ادم سمی رو فقط باید دوری کرد و حذف

دقیقاااا زندهه باد برافکارهای روشن مثل شما

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
کی تعیین میکنه کدوم طرف بیشعوره؟ با یکی حرف میزنم دلیل میارم میگه نه و فلان ول هم نمیکنه چیه این؟حال ...

لجبازی نیست چون انسان عاقل وقتش و انرژیش رو برای همه کسی هدر نمیده مطمعنا با کسی که دوستش داره و میخاد پیشرفت و موفقیتش رو ببینه بحث میکنه و دلیل میاره چون شاید تجربه بیشتری داده نسبت به اون فرد ولی وقتی میبینی حرفات کارایی نداره و مغز طرف کشش نداره و تو حال و هوای خودشه بیخیالش میشی و ادامه نمیدی 

این بیشعوری طرفی که بحث میکنه و راهکار به عزیزش میده نیست .دلسوزیشو میرسونه

لجبازی نیست چون انسان عاقل وقتش و انرژیش رو برای همه کسی هدر نمیده مطمعنا با کسی که دوستش داره و میخ ...

فهمیدم

من بنظرت من چکار کنم؟ طرف رو دوست دارم ولی بهش راهکار میدم گوش نمیده افسردگی و اضطراب رو با هم داره.

من رهاش کنم؟ چون خودمم به زور سرپا شدم و روحیه گرفتم