2777
2789
عنوان

خانما عذاب وجدان دارم نمیتونم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گریه نکن بالگدمحکم بکوب توپاش بگو خودمو جم کن لوس بازی درنیار

عزیزم این طرز برخورد اشتباهه

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید
میدونم برا خنده گفتم

یادم اومد شما همون کاربری هستی که خواب صادقه دیدی که ایت الله حسن نصرالله شهید شده ، روز قبلش شایعه شده بود ترور شده یعنی شما از این خبر نداشتی ؟

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید
میدونم برا خنده گفتم

بهتره نگی عزیزم 🌸چون ما علم غیب نداریم بدونیم شوخی هست یا نه

بیشتر ببینید
یادم اومد شما همون کاربری هستی که خواب صادقه دیدی که ایت الله حسن نصرالله شهید شده ، روز قبلش شایعه ...

نه عزیزم خبرنداشتم الانم نمیدونم چه ساعتی شهیدشدن من اون خوابوبعدنمازصبح دیدم ولی شهادتشون روندیدم فقط دیدم یه جایی هستن که دارن ازپله هابالامیرن وخوشحال بودن توخواب چیزی ازشهادت نگفتن

نه عزیزم خبرنداشتم الانم نمیدونم چه ساعتی شهیدشدن من اون خوابوبعدنمازصبح دیدم ولی شهادتشون روندیدم ف ...

خب بازم خواب صادقه بود خوش به سعادتت ❤️❤️❤️

بیشتر ببینید