2777
2789
عنوان

ویژگی های عروس مورد علاقه ی مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 36 پست
وا حالا مادرشوهرم تا خانوادم خرج میکنن از خوشی بال میزنه

نه والا این میگه هیچکس برام هیچی نگیره بیوفتم بمیرم 

برای پسر همه چی بهترین میخریم نه تنها تشکر نمیکنه بلکه دوقورت و نیمش هک باقیه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ما عروس داریم .هیچی به اندازه احترام عروس رو عزیز نمیکنه .و اینکه محبتو ببینه و الکی حرف درنیاره .مثلا میاید خونه مادر شوهر وقتی میره نره به شوهرش بگه مامانت اینطوری کفت من بدم اومد اون حرفو زد من بدم اومد.اقا محبتامونو داری میبینی ما اگه بد بودیم خب محبتارو نمیکردیم بهت.پس انقدر به قول ترکها سوزباز نباش از هرچیزی حرف درنیاار.

ببین ما عروس داریم .هیچی به اندازه احترام عروس رو عزیز نمیکنه .و اینکه محبتو ببینه و الکی حرف درنیار ...

مگه عروس مریضه الکی حرف در بیاره هم خودشو اذیت کنه هم دیگران

حتما چیزی میبینه 

حرف هایی که با منظور زده میشه با حرف ساده مشخصه

خدا هدایتش کنه

من وضعیت پدریم از خودشو و جاریم خیلی بالاتره این دوست نداره من از جاریم بالاتر باشم برای همین لج میکنچیکار کنم پول بابامو بریزم تو جوب خب بنده خدا کلی زخمت کشیده به اینجا رسیده بده خرج میکنه میگه راهی دوری ننیره

مگه عروس مریضه الکی حرف در بیاره هم خودشو اذیت کنه هم دیگران حتما چیزی میبینه حرف هایی که با منظور ز ...

خب دیگه مشکل همینه که شما فکر میکنید عروسا هییچ اشتباهی ندارن هیچی رو اشتباه متوجه نمیشن .عروسی که خودش میاد میشینه تو جمع ما راحت هرچی دلش میخواد میگه و هیچی بهش نمیگیم ولی خودمون جرعت نداریم جلوش حرف بزنیم که باز یه چیزی از توش در نیاره !دفعه اخر ک اومده بود خونمون قبل اینکه بیاد عزا گرفته بودیم که الان چیکار کنیم هرچی بگیم یه چی از توش درمیاره حرف هم نزنیم میگه بی محلی کردن!دوست عزیز عروس هم انسانه صرفا با جایگاه  عروس شدن بی گناه و پاک و معصوم نمیشه 

عزیزم کم هم حرف بزنیم میگه بی محلی کردن .فقط باید از اب و هوا حرف بزنیم همین

والله من خودم قبلا بحث زیاد داشتم باشون الان خیلی کم حرف می‌زنیم مشکلی ندارم تلوزیون میبینیم😆

ای بابا یعنی ب خاطر مادرشوهرم داری طلاق مگیری؟شوهرت خوب تیس؟

نه به خاطر مادر شوهر میست 

شوهرم خودش مشکل روانی داره و افسردگی هم داره و همه چیش کف دست مامان و خالشه حتی مسائل خصوصیمون

اونا هم اذیتم میکنن هیچی برام نمی‌خرن

در کل شرایط خیلی بده نمیتونستم بمونم دیگه چیز مثبتی نداشتن

نه به خاطر مادر شوهر میست شوهرم خودش مشکل روانی داره و افسردگی هم داره و همه چیش کف دست مامان و خالش ...

انشاالله که هر طور هست موفق باشی

ولی اینکه وضع پدرت خوبه و پشتته قدرشو خیلی بدون

از این پدرها کم پیدا میشن