2777
2789
عنوان

شده معرف ازدواج بشین🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره این کارو انجام بده ولی بگو خودشون تحقیق کنن 

بسیار بسیار ثواب داره

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید

در کل معرف ازدواج شدن خیلی کار خوب و درستی است، ربطی هم به سن و سال نداره، زندگی نامه ی یکی از معرفین ازدواج به نام خانم زنده باد رو در اینترنت بخونید، ایشون حدوداً از 18 سالگی این کارو برای رضای خدا شروع کردند و الان هم دارن انجام میدن و موفق هم بودند. 

ازدواج سنت پیامبر و دستور خداست برای کسانیکه دنبال زندگی و سر و سامان دادن به اوضاع خودشون هستند البته. 

اگر هم گاهاً مواردی پیش اومد که مثلاً طرف بخواد اعتراضی داشته باشه به نتیجه و نوع ازدواجش، در واقع هیچ ربطی به شخص معرف نداره، چون معرف صرفاً معرفی کننده است نه مشاور ازدواج و خانواده. 

تحقیقات و مشاوره و رفت و آمد و شناخت از طرفین و خونواده هاشون فقط به عهده ی خود دختر و پسر است. 

معرف شدن شرایط خاصی لازم نداره، فقط قراره واسطه ی معرفی دو نفر بشه. 

حتی اگر نمی‌تونید بطور مستقیم دو نفر رو به هم معرفی کنید، میتونید با اطرافیان شون ارتباط برقرار کنید ...

اخه من خودم مجردم پشت سرم میگن لابد میخواد خودی نشون بده واسه همین نمیرم ب کسی بگم

♥️🌱

اخه من خودم مجردم پشت سرم میگن لابد میخواد خودی نشون بده واسه همین نمیرم ب کسی بگم

آدم های باایمان و با فرهنگ، راجع به کسی اینطوری فکر نمی کنند. و پشت سر دختر مردم حرف نمی زنند. 

بالاخره واسطه شدن هم درايت ها و سیاست های خودش رو می طلبه. 

ولی مهم اینه که نفس کار شما خداپسندانه است و نیت تون خیره، بنابراین با توکل به خدا اگر کاری از دست تون برمیاد، دریغ نکنید و مطمئن باشید که خدا همیشه به کارهای خیر، برکت میده و توجه می کنه. و به شما هم عزت خواهد داد. 

قبلاً یه مستند تلویزیونی دیده بودم که خانم های بسیجی داخل مسجد و پایگاه بسیج محله شون، مرکز معرفی جوانان جویای ازدواج، تدارک دیده بودند و فعالیت داشتند و جالب اینجاست که مدیریت اون مرکز رو یه دختر خانم جوان به عهده گرفته بود و از بین موردهای اونجا واسه خودش هم شوهر خوب و باایمان پیدا شده بود. 

چطور اینهمه جامعه پر شده از روابط غیر شرعی و بدون هدف، خب حالا یه عده مثل شما و امثال شما میخوان در راستای روابط صحیح و هدفمند قدمی بر دارند، اشکالش چیه؟ 

در درجه اول خودتون باید از کارتون دفاع کنید و اعتماد به نفس بالایی داشته باشید و این اطمینان رو داشته باشید که واقعا همچین فعالیت هایی لازم هست درون خانواده ها و محله ها و اجتماع های بزرگتر.