2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحمل.صبر توکل

گاهی فکر میکنی ته خطی ولی اگر از زندگیه بقیه خبر دار بشی میگی خدایا شکرت اوضاع من بهتره،باور کن

نترس حتی عمر طولانی هم خیلی کوتاه

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

یک سری راه حل دست ایشونه که عمدتا مذهبیه

بقیه ش دست روانشناس و روان درمانگره

یک سریش هم به تجربه بقیه بنگر 

خلاصه نتیجه ی خوبی نداره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

تو این برنامه از گناه های زیادی حرف زدن برنامه گنجایش راهکار ترک اینهمه گناه رو نداره.پس انقدر عاقل باش بزو از اهلش بپرس

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید

ده سال پیش به اندازه دوسال و نیم زندگیم جهنم بود بعدش به اندازه سه سال دیگه بازم خفقان بود اما هیچوقت فکر خودکشی نکردم امید ته دلم زنده بود و رابطه معنویمو با خدا بیشتر کردم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید
خب من باخودم میگم اونا چرا خودشونو نکشتن؟!!!!

اگه بدونی زندگی نعمتی هست که می تونی باهاش دنیای ابدی خودت روبسازی و بدونی مُرده ها حسرت یک نفس تو رو می کشن از خدا می خوایی که عمرت رو طولانی کنه

مگه خودکشی نکردن دلیل میخواد 

خب دیگه دلیلش اینه که این دنیا جهنم بود اون دنیاتونم جهنم میکنید

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یک سری راه حل دست ایشونه که عمدتا مذهبیهبقیه ش دست روانشناس و روان درمانگرهیک سریش هم به تجربه بقیه ...

من هم قبول دارم که از راههای مذهبی میشه خیلیی مسائلو حل کرد روانشناسا. هم   اگه واقعا دلسوز باشنو بخوان برات کاری کنند خودت هم قبول کنی اثر گذاره.