2777
2789
عنوان

سلام خانمای متاهل میشه بیاین

165 بازدید | 17 پست

سلام خانما من و شوهرم 10ماهه عقد کردیم و پاییز امسال احتمالا عروسی بگیریم مشکل ما اینه ما کار اصلی رو انجام ندادیم همه کارای دیگه میکنیم ولی میگه دیگه خسته شده اینهمه صبر کرده و...

امشب هم سر این موضوع بحث شدید کردیم الان دیگه میخوام بهش بگم که انجام بدیم ولی خیلی میترسم 🥲خواهش میکنم بگید چیکار کنم تا کمتر درد داشته باشه

در ضمن الان تازه کاربری جدید زدم با کاربری خودم نخواستم تاپیک بزنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نینی سایتو دنبال نمیکنی ؟ نزار نسبت بهت سرد بشه

به خاطر همین دیگه نمی‌خوام صبر کنم تا عروسی میترسم سرد شه قبلا زیاد چیزی نمی‌گفت الان میفهمم خیلی فشار روشه ولی بخدا دست خودم نیست خیلی میترسم

به نظر من رابطه کامل اشتباهه 

من فکر می کنم اگه الان انجام بشه تاریخ عروسی از پاییز امسال تغییر میکنه به این که شما مدام اصرار به عروسی کنید و آقای همسر پشت گوش بندازه تو نی سایت چند مورو اینطوری خوندم

به نظر من رابطه کامل اشتباهه من فکر می کنم اگه الان انجام بشه تاریخ عروسی از پاییز امسال تغییر میکنه ...

من خودمم نظرم این بود قبلاً ولی الان میبینم چاره ای ندارم حریفش نمیشم

تا الان باید به شناخت رسیده باشیادم مسولیت پذیری هست یا نه مشکل حادی دارید با هم یا نه

بله آدم مسئولیت پذیری هست و تا الان مشکل جدی نداشتیم بیشتر بحث ما تهش به مسائل جنسی ختم میشه او گرمه من یکم سرد...

سلام عزیزم

براتون ارزوی خوشبختی دارم  

خوب شاید شما اینطور دوست دارید همه چی اولین بار تو خونه خودت تو اتاق خودت بدون استرس

اینا رویاهای ی دختره

باهاش صحبت کنید شاید ایشون قانع شدن

سلام عزیزمبراتون ارزوی خوشبختی دارم خوب شاید شما اینطور دوست دارید همه چی اولین بار تو خونه خودت تو ...

سلام ممنونم قانع میش ولی خب بعد چند وقت باز میگه منم سختمه منم مردم خیلی فشار رومه و