2777
2789
حس خیلی خوبی داشتم‌و این حس تا هفته ی ۶ ادامه داشت بعد از هفته ۶ نوسانات هورمونییییی یبوستتتت لکه بی ...

همش میترسم نتونم خوب بزرگش کنم نگران اینم سالم باشه و خوش اقبال 

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منم دعا کنید خدا بهم نی نی بده🤲🏻🤍

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من چون تنبلی دارم وقتی بار دار شدم باورم نمی شد حتی دوماه پری نشدم ، و می گفتم مثل دفعه های قبل بخاطر پلی کیستیک هست ، بی بی مثبت شد ، رفتم سونو ، تو مانیتور ساک بارداری رو دیدم گفتم بیا ببین کيست هست 😢، بعد دکتر گفت ایی خدا ببین این جوجو توعه، ۱۱ هفته و ۳ روزش هست ، باورم نمی شد ، خنده با گریه همزمان می آمد 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

خیلی حس خوبیه ادم نمیدونه چه جوری وصفش کنه ...

ولی اونجاش خنده داره که معمولا توی دستشویی متوجه میشی و ذوق زده میشی...😅

من از اینکه تو موقعیت یهو دیگه تو پوست خودمون نمیگنجیم خندم میگیره 🤭

بعد از شش سال نازایی  و کلی دوا دکتر نشد که نشد بعد چند وقتی که سر یه سری مسائل خیلی خیلی مهم دعوامون شد و کار به طلاق و دادگاه کشید فهمیدم باردارم به محض فهمیدن بارداری برگشتیم به هم و زندگی رو دوباره با سختی ساختیم الآنم بچه چهارممو باردارم 

من عاشق نی نی ام فک کنم شب اول عروسی باردار بشم 😂

واقعا؟؟؟

ان شاءالله

یه نی نی سالم و صالح خدا بهت بده عزیزم...

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من انگار سال ها بود باردار بودم انگار هیچ چیز اتقاق نیفتاد هر روز بیرون بدمينتون بازی می‌کردم و مسافرت میرفتم حتی وزنم ۵ کیلو اضافه شده بود موقع زایمان هم کاملا ریلکس بود کسی باور نمی‌کرد که باردارم