2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هم خوشحال بودم هم ناراحت

خوشحال چون داشتم مامان میشدم

ناراحت چون زود بود برامون

هنوز چند ماهی از ازدواجمون نگذشته بود

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

از اعماق قلبم اشک شوق ریختم.. واای که چه حسی داشت این اشک خوشحالی . امیدوارم تجربش کنی تو هرزمینه ای که دوس داری. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بیشتر ببینید

ذوق و استرس

از اون موقع تا الان عشق

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

حس خیلی خوبی داشتم‌و این حس تا هفته ی ۶ ادامه داشت 

بعد از هفته ۶ نوسانات هورمونییییی یبوستتتت لکه بینی دهنمو .... کرد و افسردگی گرفتم الانم هفته ی ۹ ام

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حدود ۲۲ سال پیش

اشک تو چشمام بود 

نشستم ی گوشه 

دستمو گذاشتم رو دلم و آروم آروم حرف زدم باهاش

سلام عزیزم

تو کی اومدی؟

خوش اومدی

من مامانی ام ها...

سقط شد💔 اولین تجربه مادری ام بود

بعدش بچه دار شدم

ولی هیچی اون حس اول رو تداعی نکرد برام... 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت