2777
2789
عنوان

وام خونگی

77 بازدید | 10 پست

میگم ک شما مدیر گروه وام خونگیتون چجور ادمیه؟؟؟

خیلی بداخلاقه؟

ما ی مدیر وام خونگی داریم بعد خیلی شرط و شروط میزاره اونش ب کنار

اگه تا تاریخی ک نگه پول رو نزنیم خیلی راحت عدد ادم رو از قرعه میندازه بیرون 

شیطونه میگه برج بعد اگه برنده نشدم بگم پولمو بهم بده خیلی زوره من دو تا وام نوشتم ولی یساله درنیومده دوبار تا حالا از قرعه انداختتم بیرون اخه انصافه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما با یکی قرعه میزاشتیم همش آخرین نفر می‌شدیم بعد با دو نفر که وام خونگی میزاشتن گذاشتیم مفر سوم و چ ...

اولین وام رو خودش برداشت مبلغ کمی هم نیس بعد برای بقیه کلاس میزاره ک اگه پول نزنید ال میکنم بل میکنم دیگه خسته شدم از رفتاراش منم خوش حسابم از اینا نیستم ک ندم قسط رو بعضی وقتا دور و زود میشه اما بخدا میدم 

اولین وام رو خودش برداشت مبلغ کمی هم نیس بعد برای بقیه کلاس میزاره ک اگه پول نزنید ال میکنم بل میکنم ...

منم بدم میاد از این جور آدما بنظرم این آخرین قرعه ات با این خانم باشه

اگه مبلغ بالاست هر ماه طلای سبک دست دوم بگیر فکر کن قرعه ست

سفت و سخت نگیره بعضی ب شوخی میگرن سواستفاده میکنن .بلا نسبت شما

مشکل این نیس من خوش حسابم پولم رو میزنم ولی اون خیلی الکی بدقلقلی میکنه هرماه ی چیزی پیدا میکنه بهونه بگیره

ولی مادرشوهرم اینا نحس نحس هستن تا یچیزی از ما بفمن کلا نحسی میفته تو زندگیمون 

منم بدم میاد از این جور آدما بنظرم این آخرین قرعه ات با این خانم باشهاگه مبلغ بالاست هر ماه طلای سبک ...

باید همینکارو کنم هر سری ی بهونه میاره بخدا هر ماه ۴ میلیون دارم بهش پول میدم خسته شدم دیگه پول کمی نیس