2777
2789

اصلا تازگیا با روح روانم بعد تهدیدا دوست پسرم و فوت بستگان عزیزان کلا بهم ریخته ام قیافه هر آدمی میبینم عصبی میشم نمیتونم اصلا خوابمم تهش دو ساعت همش کابوس میبینم می‌خوام درس بخونم گریه ام میگیره روانم بهم ریخته 

مامان بابام بهم میگن روانی بدتر اشکم در میاد در اتاق قفل کردن امروز غذا میندازن جلوم 💔🙂 مشاوره تلفنی رایگان زنگ زدم میگه چه کمکی از دست ما بر میاد 🙃💔 نمیتونم طاقت ندارم دیگه حالم خیلی خراب اشکم بند نمیاد 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمود جوش صورت و پوست مو و....درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

زمان بده به خودت درست میشه، و یادت باسه هیچکس مسعولیت نجات تورو از این روزای بد به گردن نمیگیره فقط خودت مسئولیت خوشبخت کردن خودتو داریو فقط خودت میتونی خودتو.نجات بدی، اول از همه خودتو بابت انتخاب اون غرد سمی ببخش، و.بعد برای شخصی ک فوت شده ارزوی بهشتی شدن کن، زندگیتو.ادامه بده، و چیزای ک ذهنتو.درگیر کردن رو کاغد بنویس 

من امیـدم به خدا،بعد خدا هم به خــداس ✨👆🏻💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمان بده به خودت درست میشه، و یادت باسه هیچکس مسعولیت نجات تورو از این روزای بد به گردن نمیگیره فقط ...

نمیدونی چیکارم کرده شبا کابوس میبینم 💔🙃

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمود جوش صورت و پوست مو و....درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

نمیدونی چیکارم کرده شبا کابوس میبینم 💔🙃

میدونم ولی نمیتونی تا اخر عمرت به اون اتفاق و اون حرفا فکر کنی و زندگی کنی، پس برو.جلو اینه و دستی ب سر روت بکش، و.به خودت کمک کن، من حس ششم قوی دارم اگ ازم کمک خواستی بگو! 

میدونم ولی نمیتونی تا اخر عمرت به اون اتفاق و اون حرفا فکر کنی و زندگی کنی، پس برو.جلو اینه و دستی ب ...

💔🙂 میشه بگی عاقبت من بدبخت چی میشه تهش از این عذاب رها میشم مامان بابام گیر دادن ازدواج کن سنم کمه خواستگار هم تا حالا نداشتم بنظرت با یک آدم خوب تو اینده ازدواج میکنم هر چی حس می‌کنی بگو درموردممم

💔🙂 میشه بگی عاقبت من بدبخت چی میشه تهش از این عذاب رها میشم مامان بابام گیر دادن ازدواج کن سنم کمه ...

توی سن 22 سالگی ازدواج میکنی  

با یه ادم با قد 180 اینا، مهربون با درکه، ولی حساسه و محبت نیاز داره و تورو وارد حومه شهر میکنه

تو تا حدود شش ماه دیگه از افسردگی و کابوس رها میشی و تبدیل ب دختر قوی میسی و راه اموزش یچیز هنری رو پیش میگیری مث خیاطی و طراحی میبینم 

یه ادم موفق میشی! اگ چیز دیگه ای خاستی بدونی بگو

توی سن 22 سالگی ازدواج میکنی با یه ادم با قد 180 اینا، مهربون با درکه، ولی حساسه و محبت نیاز داره و ...

رنگ لباس اینا هم میتونی حدس بزنی 

خوب شغل ایناش چیه بعد از شهر خودمه ؟ هر چی در موردش می‌دونی بگو ممکن چقدر تفاوت سنی باهام داشته باشه .فامیله؟

بعد اون اکسم‌من تهدید کرد ممکن دو ماه دیگه که از آلمان برگرده باز شروع ب تهدید کنه ؟؟

توی سن 22 سالگی ازدواج میکنی با یه ادم با قد 180 اینا، مهربون با درکه، ولی حساسه و محبت نیاز داره و ...

برامنم میگی؟ازمونم قبول میشم ؟چراجوابمودیگه نمیده خیلی قلبم دردمیکنه🥲❤

رنگ لباس اینا هم میتونی حدس بزنی خوب شغل ایناش چیه بعد از شهر خودمه ؟ هر چی در موردش می‌دونی بگو ممک ...

شغلش رو اداری و کارمند میبینم 

هفت سال و این هفت سال تفاوت مقدسه و باعث پیشرفتتون میشه توی زندگی متاهلی

نه غریبه س، من اینجو حسش میکنم

و اکستون، میشه اسمی چیزی راجبش بدی تا فکرشو حس کنم؟

شغلش رو اداری و کارمند میبینم هفت سال و این هفت سال تفاوت مقدسه و باعث پیشرفتتون میشه توی زندگی متاه ...

ارین 

برامنم میگی؟ازمونم قبول میشم ؟چراجوابمودیگه نمیده خیلی قلبم دردمیکنه🥲❤

بله قبول میشید ولی نمره دلخواهتون نیست 

و ازتون دلسرد شده و میخاد یه راه دیگه رو بره 

اسمتون میگی؟ تا ببینم اینده تو