2777
2789
عنوان

قشنگ ترین حرفی که تا حالا یکی بهت زده جی بود💙✨️تاپیک حال خوب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 90 پست
استادت چه کسیه؟

استاد کنکورم بود بنده خدا،

دیگه الان تدریس نمیکنه

اون موقع میگفت مهم نیست با چی میری زیر خاک،تهش میری زیر خاک

بنده خدا خیلی به مرگ عباقه مند بود،

به خاطر همین کلا چیزی تو زندگی ناراحتش نمیکرد🤣😂

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا متاهل ها میان عاشقانه اشو مینویسن منه مجرد بعدی سماق بمکم این گوشه😭😭😭😭خونواده بهم همیشه گفت ...

خانواده ستون آدمه

مهم خانوادته❤️

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید
لحظه خدافظی گفت هیچکس برام مثل تو نمیشه

💔

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید
استاد کنکورم بود بنده خدا،دیگه الان تدریس نمیکنهاون موقع میگفت مهم نیست با چی میری زیر خاک،تهش میری ...

منم مثل استاد شمام

بیشتر ببینید
واقعا قشنگ گفت❤️

خیلی از این حرفا بهم زده چون خیلی بهم محبت داره، یه دوبیتی هم درمورد من شعر گفته ولی چون اسم هر دومون توش به کاربرده شده نمیشه اینجا بگم ولی خیلی خیلی قشنگه 😍😍

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
مقصر منم که اون نیست یعنی نشد ‌که بشه

اخی💔

بیشتر ببینید
خیلی از این حرفا بهم زده چون خیلی بهم محبت داره، یه دوبیتی هم درمورد من شعر گفته ولی چون اسم هر دومو ...

ای جان

پایدار باشید همیشه❤️🌱

بیشتر ببینید
ای جانپایدار باشید همیشه❤️🌱

ممنون، انشاالله همیشه تو سلامتی و آرامش باشی ❤️‍

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
اگه مصربشم توعزیزمصری اگه شاه باشم سوگلیم توهستی و۰۰۰۰

🥲❤️

بیشتر ببینید
یه بار بهش پیام دادم بهش گفتم ی وقت مزاحمت نباشم گفت تو از خودمم ب خودم مراحم تری😭😭😭

با اختلاف بهترین حرف❤️🥲🌱

بیشتر ببینید