2777
2789
عنوان

کاش بابای بچم خونه بود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 59 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرما خورده بود گفتم بره بمونه خونه مامانش که مریضیش منتقل نشه بچمکه مادرشوهرم پشت گوشی قشنگ شست پهنم ...

چند وقتشه بچه

بچه باباشو میخاد کنارش

خودت چند سالته؟نازایی داشتی انقد عزیزه برات؟

اخی چقدر وابسته ای عزیزم به همسرت من کلا به خودم تکیه میکنم و همچین حسی و درک نمیکنم

آخه امروزو که نشستم فک کردم دیدم از وقتی باردار شدم تا الان همش نادیدش گرفتم هر نیازی که داشته گفتم به خاطر بچه بیخیال شو، رابطه، محبت کلامی، غذا، کلیم تو خرج انداختمش که اتاق بچم عالی باشه مثلا💔

چند وقتشه بچهبچه باباشو میخاد کنارشخودت چند سالته؟نازایی داشتی انقد عزیزه برات؟

سه ماهشه

من ۲۶سالمه اون۳۴

نه نازایی ندعشتم ولی مجردیم همش غصه میخوردم نتونم ازدواج کنم و مادر بشم همیشه برام رویا بود

آخه امروزو که نشستم فک کردم دیدم از وقتی باردار شدم تا الان همش نادیدش گرفتم هر نیازی که داشته گفتم ...

اشتباه کردی خب عزیزم 

مگه فقط شما تو دنیا بچه دار شدی آخه ؟؟؟

ضمنا بچه محبت کلامی بین مادر و پدر رو باید ببینه و بشنوه تا دلش قرص باشه به بودنشون

سه ماهشهمن ۲۶سالمه اون۳۴نه نازایی ندعشتم ولی مجردیم همش غصه میخوردم نتونم ازدواج کنم و مادر بشم همیش ...

اخی چه دغدغه هایی داشتی 

حالا اشتباه کردی ولی حواست باشه دیگه همچین اشتباه هایی نکنی

اشتباه کردی خب عزیزم مگه فقط شما تو دنیا بچه دار شدی آخه ؟؟؟ضمنا بچه محبت کلامی بین مادر و پدر رو با ...

عقل تو کلم نبود دیگه

آخه زودم باردار شدم دست چهار ماه بعد عروسی تا بیام بفهمم چطور باید زندگیمو مدیریت کنم باردار شدم