2777
2789
عنوان

قشنگ ترین حرفی که تا حالا یکی بهت زده جی بود💙✨️تاپیک حال خوب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 90 پست
گفت "من بهت اعتماد دارم میدونم ک میتونی"آدمش دیگه نیست کنارم ولی حرفاش چرا..

💔🥲

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه بار کلی کار داشتم بیرون

رابطمون مجازی بود 

تا شب نتونسته بودم باهاش چت کنم 

آخر شب ک اومدم خونه گوشیم و چک کردم 

پیام داده بود ک

الهی قربونت برم میدونم خیلی خورد شدی دوست دارم

سه سال گذشته دیگ ندارمش❤️‍🩹

حرف خاصی نبود اما تا عمر داریم بعید بدونم این حرفش و یادم بره چون مطمئنم با همه وجودش گف

.... چشم آبی🩵

والا حرف خوب ک نه ولی دختر بجه ها همیشه بهم میگن خشگل

عریزم میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنی 

بتونم تاپیک بزنم خیلی مهمه؟ 

مرسی 

من دفتر آرزوهامو پاره کردم...دارم رو مرگ خودم کار میکنم

گفت ک تو تنها کسی هسی ک از مامانم بیشتر دوسش دارم🥹🫀

آخی❤️

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید

قشنگ ترینش این بود که" من درکت میکنم"

درک کردن از طرف دیگران خیلی قشنگه

خیلی بده، مثلا انگار که گیر کرده باشی و نتونی خودتو نجات بدی. انگار که تو قفسی زندانی شدی که کلید نداره و نمیتونی خودتو آزاد کنی.انگار که توی یک جای تاریک گیر کرده باشی و خودتم از تاریکی بترسی.تنها باشی و از تنهایی بترسی.انگار که خسته ای و هر چقدر بخوابی و استراحت کنی، نه تنها خستگیت تموم نمیشه، بیشتر هم میشه.کاش میشد رها میشدم...

بیشتر ببینید
بانو تویی میان تموم معشوقه ها بانو تویی

مهعشوقه ها؟

بیشتر ببینید

فکر میکنی چندتا خانم روی کره زمین مثل تو هست، من که فکر میکنم فقط یدونه ست 😍😍😍😍😍

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید