2777
2789
عنوان

سوال درباره اعتقاداتم دارم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 85 پست
هرچی ک هست اگر قلبا توبه کنی و تکرار نکنی خدا بخشنده هست

میدونم❤️

ولی مشکل بیخ‌دار تر از این حرفاست...

در حق کسی هم نیست. در حق خودمه. انقدر با هیچ کس ارتباط نداشتم که فقط به خودم ظلم کردم.

حس می‌کنم وسواس گرفتم. خدا رو از دست دادم می‌دونی؟ این حال داره دیوونه‌ام می‌کنه. نه نماز می‌خونم و نه دیگه حتی اعتقادات دیگه برام مهمه. می‌خواستم به قران پناه ببرم بازم حالم بد شد. انگار نمی‌فهمیدمش. حس کردم بدتر دارم مجازات میشم...

متنفرم از این حالت.

من نه آنم که به تیغ از تو بگردانم روی / امتحان کن به دوصد زخم مرا، بسم‌الله...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم شاید دیوونه‌ شدم.

قبلا سابقه خودکشی داشتم. افسردگی شدید گرفته بودم.

دوباره برگشته به زندگیم لعنتی...

۰۹۶۴۰

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
میدونم❤️ولی مشکل بیخ‌دار تر از این حرفاست...در حق کسی هم نیست. در حق خودمه. انقدر با هیچ کس ارتباط ن ...

میفهممت دقیقا توی همچین حالی بودم حتی صدای اذان و قران هم روی مخم بود بااینک دلم پرمیکشید بخونمشون

خودتو اذیت نکن هروقت اماده بودی برو سراغشون 

دیندار بودن وقلبا خدارو دوست داشتن ب نماز وروزه و قران خوندن نیست در مرحله اول ثبت یاد خدا توی قلبته 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
میفهممت دقیقا توی همچین حالی بودم حتی صدای اذان و قران هم روی مخم بود بااینک دلم پرمیکشید بخونمشونخو ...

ممنونم😭❤️

انقدر با ادما ارتباط نداشتم که این چند کلمه حالمو خوب کرد

ممنونم واقعا.،.

ممنونم😭❤️انقدر با ادما ارتباط نداشتم که این چند کلمه حالمو خوب کردممنونم واقعا.،.

قربونت برم خدا اونجوری ک فکرمیکنی نیست خیلی بخشنده تره. 

تگت میکنم چندتا تاپیک

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
میدونم❤️ولی مشکل بیخ‌دار تر از این حرفاست...در حق کسی هم نیست. در حق خودمه. انقدر با هیچ کس ارتباط ن ...

عزیزم یه پیشنهاد دارم برات ؛ قول بده که انجام بدی و اکه حالا بهتر شد بهم اطلاع بدی.

برو کانال استاد شجاعی؛ سخنرانی هاش رو گوش بده.

با موضوعاته مختلفه ؛ متناسب با حالت یه مجموعه سخنرانی رو گوش بده؛ بهت قوول میدم حالت بهتر میشه؛ چون برای خودمم اتفاق افتاده و فقط با همین سخنرانیا حال دلم عالی شده

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
به صورت آنلاین می تونید درباره سوالات مذهبی تون بپرسید و همون لحظه بهتون جواب بدن

ببخشید من نمیدونستم اقا هستین.

عذرخواهی می‌کنم🙏