2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی خستم دیگه توان مقاله با روانم رو ندارم

عزیزم کارایی رو بکن که حالتو خوب می‌کنه آهنگ شاد گوش بده به خودت برس باور کن همه به خودکشی فکر میکنن عمر آدم مثل برقو باد میگذره چیزی نیست که به خاطر تموم کردنش اخرتمون رو خراب کنسم

عزیزم کارایی رو بکن که حالتو خوب می‌کنه آهنگ شاد گوش بده به خودت برس باور کن همه به خودکشی فکر میکنن ...

چقدر به خودم برسم وقتی زشتم ؟

همش وسواس مریضی دارم ، نمیدونم تو ذهنم چه وضعیه 

هرکی خودکشی میکنه همه میگن ضعیف بوده نمیگن بدبخت به کجا رسیده که اینکارو کرده با خودش

چقدر به خودم برسم وقتی زشتم ؟همش وسواس مریضی دارم ، نمیدونم تو ذهنم چه وضعیه هرکی خودکشی میکنه همه م ...

عزیزم هیچ آدمی زشت نیست و هیچکس هم بی عیب نیست بلاخره حتما یه نقطه قوت داری منم وسواس فکری شدید دارم مدام خیال بافی میکردم و با خودم حرف میزدم مثل دیوونه ها اما الان بهتر شدم کاری نمیشه کرد بلاخره هرکس یه مشکلی داره