2777
2789

عنوان اینجوری زدم مرد ها نیان

لطفا متاهل های باتجربه راهنمایی کنن ممنون

واضح نمیگم ولی خودتون متاهلین متوجه میشین

من چند روزی هست همسرم دوست داره کنارم بشینه ولی من پسش میزنم و نمیذارم چون حس خوبی بهش ندارم و اصلا دیگه نمیخوام...

نمیدونم چیکار کنم.دعوامون شد عذرخواهی کرده کادو و گل و شیرینی هم خرید ولی از ذهنم پاک نمیشه 

سر اینکه مدام شیفت شب میره و... دعوامون شد ولی من به زمان نیاز دارم تا بتونم کنارش باشم دوباره

حالا به نظرتون پسش میزنم گناه داره و اذیت میشه؟

چون میدونم نیاز داره و چند روز هست که بهم میگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیرم شوهرت اگه معذرت خواهی کرده ببخش بزرگی کن دیگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین نمیدونم چم شدهنتونمممدستم میزنه بدم میاد

شما ی کم دلتو نرم کن باهاش بزار  دلگرم خونه ورندگیش بشه عزیزم خب پاشو برو به زندگیت برس به خودت برس بزار مردتمتوجه بشه تو هم دوستش داری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم اول که منطقی نگاه کنی نرفته رفیق بازی و خوش گذرونی . بدبخت رفته شیفت شب وایساده کار کرده . چه جور دلت اومده واسه مردی که از خواب و استراحتش زده و کار میکنه دعوا راه بندازی؟ توی این دوره زمونه پول در اوردن واقعا سخته . اقلا کمکی نمیکنی یکم همدل باش . 

بعد این که بزرگترین اشتباه همینه که از اون نظر پسش بزنی به شدت روی اقایون تاثیر منفی داره . ما خانوما گاهی احساسا و حتی از نظر هورمونی میلمون کمتره . ولی اقایون اینجور نیستن بنابراین پیش میاد که این کارو انجام بدیم ولی خودمون لذت انچنان ازش نبریم . به نظرم اینجور که مقاومت کنی در نهایت میخوره تو ذوقش بار بعد همون گل و شیرینی رو هم نمیاره اشتی کنون . بالاخره هر دعوایی رو باید به زور توی دلت تمومش کنی . اگر بخوای بی منطق و احساساتی نگاه کنی زندگیتو از هم میپاشی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شما ی کم دلتو نرم کن باهاش بزار دلگرم خونه ورندگیش بشه عزیزم خب پاشو برو به زندگیت برس به خودت برس ...

ببین همممه کارای خونه داری و بچه داری مثل قبل انجام میدم به خودمم مثل قبل میرسم فقط در زمینه... نمیتونم

الان چند روز هس بهم میگه هی پسش میزنم

ببین همممه کارای خونه داری و بچه داری مثل قبل انجام میدم به خودمم مثل قبل میرسم فقط در زمینه... نمیت ...

نه عزیزم دل تو نرم کن مرد واسه تو خونه زندگی داره تلاش می‌کنه تو این زمونه نون درآوردن سخت شده شوهرت واستون تلاش می‌کنه کاربر بالا گفت بخون خوب میشی 

عزیزم اول که منطقی نگاه کنی نرفته رفیق بازی و خوش گذرونی . بدبخت رفته شیفت شب وایساده کار کرده . چه ...

ببین ماجرا این بود که فکر میکردم دروغ میگه و ادارشون شیفت شب نداره بالاخره گفتم و اونم عصبی شد به زور من را یه شب با خودش برد اونجا و خیلی هم سختم شد چون شرایطش جوری نبود منم بتونم تا صبح بمونم حالا این تقصیر خودم بود هیچی

میگفت شیفتای شب که تنهایی و میگی اذیت میشی برو پیش مادرم منم بهش گفتم وقتی میرم مادرش راضی نیس شب بمونم با بچه کوچیک چون بچه شبا چندبار بیدار میشه شیر میخواد. اینم طرف مادرش گرفت و گفت ها تو همونجور که به من شک داشتی برای مادرمم چرت می گی و... خلاصه بحث همه جا کشیده شد و اونم حرفای خوبی نزد.بعدشم اومد عذرخواهی و حل شد قضیه و الانم میدونم خیلی داره اذیت میشه خیلی سمتم میاد و میگه ولی من نمیتونم

حالا به نظرت همینجوری بی حس قبول کنم؟ آخه بی حس باشمم قشنگ می فهمه میگه زهرم کردی

نه عزیزم دل تو نرم کن مرد واسه تو خونه زندگی داره تلاش می‌کنه تو این زمونه نون درآوردن سخت شده شوهرت ...

همیشه می ناله که شغلم سخته و فلان

من حس میکنم منت سرم میذارم

آخه به نظر نمیاد کار خاصی تو ادارشون انجام بدن که

منم بهش گفتم مردم کارگر ساختمونن و کارسنگین می کنن و... دیگه هیچی نگفت

والا خوب شوهری داری با اینکه دعواتون شده و مقصر دعوا هم تو بودی  کادو و گل و شیرینی خریده هر کی دیگه بود فوری طلاق میداد کنار بیا باهاش کارم که میکنه و ؤیی  اخلاقت عوض کن  منطقی فکر کن 

ببین ماجرا این بود که فکر میکردم دروغ میگه و ادارشون شیفت شب نداره بالاخره گفتم و اونم عصبی شد به زو ...

ببین به نظرم خیلی احساسی و بی پروا رفتید جلو . دوتاتون ولی تو بیشتر . مردا از خاله زنک بازی خوششون نمیاد به جاش عاشق منطق هستن . بشین منطقی باهاش حرف بزن هم در مورد اون شیفت شب جا داره یه معذرت خواهی ریز بکنی هم در مورد شرایطت حرف بزن بگو من تو خونه راحت ترم . در عمل بهش نشون بده که زن قوی ای هستی و از پس شب تنها موندن بر میای . اینجوری مشکلاتتون کمتر میشه . عادت کنید حرف بزنید در مورد مسائل . نه تهمت نه دعوا . در مورد اون مساله . گفتمت فکر نکن تنهایی قطعا برای همه خانوما اتفاق میفته خصوصا از نظر هورمونی . ولی باید هوشمندی داشته باشی اولش رو وانمود کن باقیشو بسپار به همسرت خودش پیش میره ماجرا . زهر مارش نکن یکم بلد باشی چکار کنی میگذره و اصلا متوجه هم نمیشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚