اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عاشق خوردن شیرینی جات همراه با دوغ هستم بقیه با چایی و شیر میخورن من با دوغ🥸
منم میخورم
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان
اصفهانی ؟ اخه ما اصفهانی ها هم دوغ و گوشفیل و یا زولبیا و بامیه را با دوغ میخوریم ، یا هم باقلوا و د ...
نه عزیزم خوزستانیم
ولی از وقتی دوغ و گوشفیل خوردم اصفهان دیگه همش شیری جاتو با دوغ میخورم خیلی کیف میده😃
نه عزیزم خوزستانیم ولی از وقتی دوغ و گوشفیل خوردم اصفهان دیگه همش شیری جاتو با دوغ میخورم خیلی کیف م ...
نوش جون عزیزم کار خوبی میکنی ، منم عاشقشم .....حیف ک معدم درد میکنه و امسال از این لذت محرومم 🥲 حالا این بار اومدی اصفهان دوغ و باقلوا بخور یه باره اسیر میشی
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نوش جون عزیزم کار خوبی میکنی ، منم عاشقشم .....حیف ک معدم درد میکنه و امسال از این لذت محرومم 🥲 حال ...
عزیز دلمممم😍
حتما امتحانش میکنممممم