2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروسی مگ تالار نیست؟صبح تا ظهر ک میتونین برین ۱۳ رو درکنین

اخه نمیشه که 

آرایشگاه باید رفت 

بعد خسته و کوفته کثیف صورت آفتاب سوخته 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

خدا شفا بده ب زودی

قربونت عزیزم ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
پشت کوه چرا

روستاها و مکان هایی قشنگی داره

بوشهر اومدین حتما پشت کوه برین بخصوص روستای فاریاب و رودخانه ش ک میخوایم بریم

میخوایم بریم شبم چادر بزنیم هواش عالیه

پشت کوه ک میگیم کلی روستاها و مناطق مختلفی داره ک هوای خوبی هم داره 

برای خودمون مکانهای تفریحیه ولی وقتی به کسی از شهرای دیگه بگیم میریم پشت کوه فکر میکنن داریم مسخره میکنیم😂😁

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید شمال ...نمیدونم امیدوارم هوا خوب باشه از اول عید موندیم خونه اصلا بیرون نرفتم از ۲۲ اسفند پارسا ...

ان شالله خوش بگذره اگ شد برید دیگ بعدش کارو بار شروع میشه فرصت کمه

ان شالله سلامتیشو بدست میاره این از هزار تا سیزده بدر باارزش تره

اره عزیزم‌ حتما همین طوره ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
اره واقعا نمیشهخیلی جالبه واقعا سیزده بدر عروسیسالگرد ازدواجشون همیشه ب یاد موندنیه

نمیدونم چرا ی هفته اون ور تر ننداختن

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....