2777
2789
عنوان

هرچی تو خونمون میشه من مقصرم

155 بازدید | 7 پست

بابام سر یه مسئله مسخره که میدونست حق با من بود کلی فحشم داد و دعوا و داد و بیداد کرد، که حتی مامانمم بهش گفت حق با اینه تو چته غر میزنی

بعد من رفتم تو اتاقم اینم.رفت پایین تو حیاط بعد ربع ساعت مامانم شروع کرد فحش دادن به من که تو گند میزنی به همه چی امشب قرار بود بریم عید دیدنی و فلان و بهمان بعد رفت پیش شوهر جونش نازشو بکشه دید اون اونجا داره ماشینو تمیز می‌کنه😐 حالا مامانم اومده میگه از دست تو عصبانی نبوده خودش کار داشته. الانم رفتارش باهام خوب شده مامانم 

همه چی اینجا برعکسه من باید عصبانی باشم که الکی فحش خوردم اینا جای من عصبانی میشن

این چیزا تو خانواده های ایرانی عادیه، روزمرگیه، وای خدا یعنی یه خانواده سالم نداریم تو این مملکت بعد هی میگیم چرا جامعه ناسالمه، خوب هر خانواده ای با کاراش یه فرد و دیونه می‌کنه و تحویل جامعه میده دیگه چطوری میخواد پیش بره این جامعه ای که سلامت روان تو خانواده بی معنیه

ما عید اومدیم خونه پدرم که کاش نمی اومدیم خونمون سهر دیگس بچمم خیلی اینجا رو دوست داره

برادرم ۲۰ بار تیکه انداخت بعد میگم اینطوری گفت مادر و پدرم بازم طرف اونو میگیرن 

هر روز خودمو لعنت میکنم اومدیم مدام با شوهرم دعوامون میشه سر حرفایی که برادرم مدام به ما میگه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه حرفی نمونده به ما نگه 

یه بار که سر اسباب بازی بچه که زمین بود گفت شعور ندارید 

یه بار سر یه سالاد ! با ما دعوا کرد 

مدامم از تربیت بچمون ایراد میگیره خودش بچه نداره 

به مادر پدرمم حرف میزنم طرف اونو میگیرن میخوامم برم بچم گریه و زاری میکنه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞