2777
2789
عنوان

همسایه وحشی و بچه بی تربیت

131 بازدید | 8 پست

ما یک همسایه واقعا بی شخصیت داریم .یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی .به شدت فضول و بی شخصیت.

بچش هم مثل خودش شده بی ادبه . و هی هم خودشو دعوت میکنه خونه ما . خیلی حرفای زشتی میزنه .زشت یعنی من هم تا به این سنم روم نمیشه به زبونم بیارم .واسه همین تمام  میکنم کمتر با بچهای من در ارتباط باشن . دیشب دختر منم یچیزی ازش شنیده بود تکرار کرد من هنگ کرده بودم .همسرم واقعا خیلی رو ادب حساسه .حساس یعنی کلماتی مثل ( بیشعور - احمق )و کلماتی از این قبیل تو خونه ما قفله چه برسه به اون کلمه ک دار . با دخترم حرف زدم بهش توضیح دادم که اون حرف بدیه و نباید تکرار کنه ولی خب هرچی باشه بچست .دیگه نمیدونم باید از چیکار کنم .نمیتونم هم بگم نیاد اون بچست تقصیر نداره و درکی از درست غلط نداره 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایتون رو دیگه راه نده خونتون

همسایمون نمیاد که بچه خودش میاد 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
بیشتر ببینید
بفرست بره خونش بابا چه حوصله ای داری راش میدی. من واسه همون مودبشم حوصله ندارم چه برسه بی تربیتم باش ...

بی عاره ، بهش میگم برو خونتون ارتا میخواد بخوابه میگه خب بخوابه .میگم برو مامانت زنگ زد میگه من ندیدم که زنگ بزن به من بگه . یبار درو قفل کردم مادرش رفت تو محل به هرکی رسید گفت فلانی خونه بود درو رو بچه من باز نکرد بچه گریه کرد اومد خونه و از این حرفا

بیشتر ببینید