2777
2789
وای من عاشق پوشیدن کفش پاشنه دارم ولی پاشنه میپوشم دیگ خیلی دراز میشم😆🥲

باشه  بپوش 

قدبلندی خیلی خوبه

دراز چیه هی میگی

چاقی زیادی خوب نیست

بچه که نیستیم

من موقع عروسی 

کفشم خیلی پاشنه داشت

اون موقع عادت داشتم الان به اون حد نمیتونم بپوشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی وقتی بزام بلخره از وضعیتم راضی میشم؟😂

موقع یائسگی 

لااقل 6سانتی کوتاه میشم بعداز اون هرسال یکی دوسانت قدمون  هی کوتاه تر میشه

دیدی پیر زنها خیلی کوتاهن

پس هرچی بلند قدتر باشیم بهتره

والا من اصن از قدم راضی نیستم نمیدونم چرا یسریا فک میکنن میخام پز بدم حالا بلند یا کوتاه قدم۱۶۹ یکی ...

اشتباه میکنی عزیزم

وقتی ی پوئن مثبت داری نباید ک ازش ناراضی باشی

من اون اوایل ک تازه عقد کرده بودم از قدم ناراضی بودم اونم فقط بخاطر اینک با نامزدم اختلاف قدیم ۲ سانت بود 

میگفتم ای کاش حداقل من کوتاه میبودم تا اختلاف قدیمون زیاد باشه

ولی الان اصلن برام مهم نیس خودمو همینجوری ک هستم دوس دارم شوهرمم همونجوری ک هس دوس دارم 

خودتو دوس داشته باش قشنگم هیچ چیز توو دنیا مهم تر از خودت نیس🫠♥️

موقع یائسگی لااقل 6سانتی کوتاه میشم بعداز اون هرسال یکی دوسانت قدمون هی کوتاه تر میشهدیدی پیر زنها ...

نمیدونم والا.من مادربزرگمم خیلی قدبلند بوده ولی از وقتی من دیدمش کمرش خم بود

😂سوسیس😂من چاق نیستم.۶۷وزنمه ولی لباسای بش میپوشم.الان ی کت کوتاه گرفتم بنظرم هیچجوری بهم نمیاد

تو اینستا ببین مدل ها رو چجورین 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
میگن ب قد باندا همه طور لباسی میاد.قد و وزن شما چقده؟

من قدم 172هست حدودا 

وزنم هفته پیش گرفتم 

63 بودش 

توپرم هیکل قشنگی دارم اما به نظرم نه به اون حد که هر لباسی بهم بیاد اتفاقا بعضی لباس رو می‌پوشم خیلی زشت میشم با اینکه لباسه برا قد بلنداست

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛