2777
2789

من 170 ام و لاغر ینی 48 کیلوام شکم تخت همه چی بم میاد چ بارونی و پالتو های بلند چ لباسی کوتاه ب قد بلند همه چی میاد. درست استایل کن یا ممکنه وزنت زیاد باشه خب لاغر کن تا استایل درست شه فقط قد نی وزن مهمه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂سوسیس😂من چاق نیستم.۶۷وزنمه ولی لباسای بش میپوشم.الان ی کت کوتاه گرفتم بنظرم هیچجوری بهم نمیاد

67 خیلی زیاده برای قد 169 تپل ب حساب میاد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من 170 ام و لاغر ینی 48 کیلوام شکم تخت همه چی بم میاد چ بارونی و پالتو های بلند چ لباسی کوتاه ب قد ب ...

ن والا چاق نیستم.ورنم ۶۷ولی همه میگن کمتر میخوره باشی.

عزیزم شما اصلا کوتاه نباید بپوشی حالا خوبه فهمیدی بهت نمیاد من خواهرزاده ام هم قدشماست یه شومیز کوتا ...

لباس کوتاه میاد اتفاقا استایل باید درست بشه شلوار جذب نباید میپوشید

نبابا من میرفتم باشگاه بهم میگفتن تو میای چاق بشی یا لاغر

عجیبه من 48 ام چی بگم هر چن من راضیم ون شکمم تخته کمرم باریک فک میکنم اگه 60 و خورده بشم شکم اینا در میاد ک خوشم نمیاد چون دوستام هستن دیگ با این وزن شکم دارن واس همین میگم شاید لاغر کنی بت بیاد

عزیز ناراحت نباشاین حرفها همیشه هستربطی به قد طرف یا اطرافیان ندارههرموقع یکی بهت گفت درازبهش بگو تو ...

الانکه اعتماد بنفسم خوب شده چون یکم وزن گرفتم قبلن لاغر بودم و قد بلند انقد مسخرم میکردن ک بک کردم میمونم رو دست خانوادم هیچکی نمیگیرتم