2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین یه لحظه 🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست
ای خدااااچرا ما پشت کنکوریا اینقدررر بدبختیم اخه چرا خدایا چرا؟اگه ترمیم نزنم نمره پارسالمو حساب میک ...

فقط برا شما پشت کنکوریا نیست برای همه س چه دوازدهما چه پشت کنکوریا اره دیگه ترمیم نزنی همون قبلیه

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
ای خدااااچرا ما پشت کنکوریا اینقدررر بدبختیم اخه چرا خدایا چرا؟اگه ترمیم نزنم نمره پارسالمو حساب میک ...

اره متاسفانه ولی دیگه باید زورمونو بزنیم ازین چرخه گند بیایم بیرون

اره

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشالله میرسی بهش ولی حداقل از الان برا سال بعد شروع کن چون یه مدت نخونی پشتت باد بخوره دیگه نمیتونی ...

آره دارم نهایی میخونم 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
به نظرت دوره ی کاموا اش رو ببینم تا کنکور اردیبهشت به چند درصد حدودی میتونم برسم پایه ام متوسطه

اگه مثل اردیبهشت پارسال زیست روالی باشه شاید بتونی 30 بزنی 

خدایاتو همشو شرکت میکنی؟من فک میکنم فقط عمومیارو ترمیم کنم و سعی کنم نمره بالا بگیرمولی نمره های پار ...

نه نمرات پارسالم خوب بود فقط یازدهمیارو مجبورم بدم

آوردن پرستاری از الان سخته و راستش به سال بعد فکر نیکنم💔

نه من تو یوتیوب یه دختررو میشناختم از اسفند خوند پرستاری روزانه اورد، اصلا به تهش فکر نکن فقط با تمام وجودت بخون

نه نمرات پارسالم خوب بود فقط یازدهمیارو مجبورم بدم

بنظرت من همشو شرکت کنم میرسم؟یا فقط عمومی هارو ک ترازشون بالاس رو ترمیم کنم؟

بنظرت یازدهم امتحاناتش از کی شروع میشه؟

ازمون زیستاز دنبال زیر بغل ماره بیشتر

منم پارسال میزدم اینطوری بودم که شت

از کجات در میاری این نکات رو

همون روی ماز و دوپینگ وقت بزار

زیستاز بدرد جمع بندی نمیخوره

و از اون نکاتی که میاره شاید دو سه تاش بدرد کنکور بخوره

جدا؟ مرسی یکم امید گرفتمخیلی خودمو باختم سر ازمون

ن عزیزم مشخصه درس خونی نمیخاد الکی استرس داشته باشی. فقط لطفاا سعی کن کنکور اردیبهشت خوب بدی ک بعد تمام تمرکزتو فقط بذاری روی نهاییا معدلت حداقل ۱۹ بشه دیگه کار تمومه. 

اگه مثل اردیبهشت پارسال زیست روالی باشه شاید بتونی 30 بزنی

30 کم نیست؟ تست های ای کیو رو هم میزنم همراه دوره کاموا از اسفند شروع کردم جمع بندیشو

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

بنظرت من همشو شرکت کنم میرسم؟یا فقط عمومی هارو ک ترازشون بالاس رو ترمیم کنم؟بنظرت یازدهم امتحاناتش ا ...

انتخاب نداری که باید همرو شرکت کنی یا کلا نکنی مثل قبل نیست

ازمون زیستاز دنبال زیر بغل ماره بیشترمنم پارسال میزدم اینطوری بودم که شتاز کجات در میاری این نکات رو ...

اره ولی بدبختی اینه الان بزارمش کنار بدتر استرس میگیرم که من بارم نیست باید بزنم تا یاد بگیرم