ای خدااااچرا ما پشت کنکوریا اینقدررر بدبختیم اخه چرا خدایا چرا؟اگه ترمیم نزنم نمره پارسالمو حساب میک ...
فقط برا شما پشت کنکوریا نیست برای همه س چه دوازدهما چه پشت کنکوریا اره دیگه ترمیم نزنی همون قبلیه
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
ایشالله میرسی بهش ولی حداقل از الان برا سال بعد شروع کن چون یه مدت نخونی پشتت باد بخوره دیگه نمیتونی ...
آره دارم نهایی میخونم
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
ن عزیزم مشخصه درس خونی نمیخاد الکی استرس داشته باشی. فقط لطفاا سعی کن کنکور اردیبهشت خوب بدی ک بعد تمام تمرکزتو فقط بذاری روی نهاییا معدلت حداقل ۱۹ بشه دیگه کار تمومه.