2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین یه لحظه 🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه درصدت برا زیستاز در ضمن کنکور برای من خیلی راحتتر از آزمونهای آزمایشی بوده

جدا؟ مرسی یکم امید گرفتم

خیلی خودمو باختم سر ازمون 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
این اشتباهو نکن اگه الان نخونی تا سال بعدم نمیخونی دقیقا اشتباهی که من پارسال کردمتا روز کنکور به پش ...

عزیزم من کلا درست حسابی نخوندم،افسردگی شدید داشتم تازگیا حالم یکمی بهتر شده ولی با اون وجودم همیشه نمراتم خوب و بالا بودش تو مدرسه اما به خودم اومدم دیدم کلی زمان گذشته و من نتونستم چیزی بخونم و هدفمم از این الا و بلاهاس یا دندون یا دندون 😂😂😂😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
این اشتباهو نکن اگه الان نخونی تا سال بعدم نمیخونی دقیقا اشتباهی که من پارسال کردمتا روز کنکور به پش ...

پشت کنکورییی؟لطفا این سوالم و جواب بده که ایا نهایی نمره هرچی بگیریم امسال دقیقا همونو میزارن؟یا بین نهایی پارسال و امسال هر نمره ای تراز بالایی بده اونو میرارن؟اگه میدونی بهم بگو لطفااا

پشت کنکورییی؟لطفا این سوالم و جواب بده که ایا نهایی نمره هرچی بگیریم امسال دقیقا همونو میزارن؟یا بین ...

تراز بالا تموم شد هر چی ترمیم بزنی همون نمره جدید برات ثبت میشه چه خوب چه بد 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
نه ماز اسون نیست سخت هم نیستسعی کن همون سوالات رو تحلیل کنی وقت زیادی هم موندهکنکور هم همه ی سوالاش ...

مازم نصف سوالاش کنارش نوشته سخت اما خب اونقدر چالش ندارن که این داره

اره باید بیشتر کار کنم حیف که دیر شروعش کردم

پشت کنکورییی؟لطفا این سوالم و جواب بده که ایا نهایی نمره هرچی بگیریم امسال دقیقا همونو میزارن؟یا بین ...

اره عزیزم

نه دیگه مثل سابق نیست اخرین نمره کسب شدرو میزارن

تراز بالا تموم شد هر چی ترمیم بزنی همون نمره جدید برات ثبت میشه چه خوب چه بد

ای خداااا

چرا ما پشت کنکوریا اینقدررر بدبختیم اخه چرا خدایا چرا؟

اگه ترمیم نزنم نمره پارسالمو حساب میکنن مگه نه؟

حنیف دیدم با تست ایکیو

به نظرت دوره ی کاموا اش رو ببینم تا کنکور اردیبهشت به چند درصد حدودی میتونم برسم پایه ام متوسطه

یعنی حال به هم زن تر از مذهبی نما وجود نداره شما رو حتی خدا هم گردن نمیگیره پس فاز خدا پیغمبری بر ندار خدا زده🤝🗿

عزیزم من کلا درست حسابی نخوندم،افسردگی شدید داشتم تازگیا حالم یکمی بهتر شده ولی با اون وجودم همیشه ن ...

ایشالله میرسی بهش ولی حداقل از الان برا سال بعد شروع کن چون یه مدت نخونی پشتت باد بخوره دیگه نمیتونی خودتو حمع کنی هی میگی از فردا فردا به خودت میای میبینی دم کنکوره

اره عزیزمنه دیگه مثل سابق نیست اخرین نمره کسب شدرو میزارن

خدایا

تو همشو شرکت میکنی؟

من فک میکنم فقط عمومیارو ترمیم کنم و سعی کنم نمره بالا بگیرم

ولی نمره های پارسالم چندان خوب نیستن

همشون ۱۵اینان