2777
2789
عنوان

میگم که من تو شهرستانم و اینجا حقوق ها چنگی به دل نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 54 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیک ترین شهر بزرگ به محل زندگیت دنبال کار بگرد. یا یک مهارتی که بتونی آنلاین کار کنی. تهران که باید همه پولت بدی برای اجاره و خورد و خوراک همونقدر برات میمونه. مگع اینکه کلا با مدرک تحصیلی کلا تحصیلی یا کاری مهاجرت کنی اروپا  بهتره. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
یعنی تا الان سر کار نبودید ؟ چون مهندسی صنایع از رشته هایی هست که بازار کار داره .

اینجا برای این شغل کاری نیست اصلا ارزشی قائل نیستن و اگرم باشه بیشتر پسرا رو میگیرن

خب واقعا جای خواب بدون داشتن هیچ پولی ..سوال بزرگ تو ذهنه منه ولی از بی پولی دیگه مردم

عزیزم خب جای خواب و خورد خوراکتم در نظر بگیر بعدشم مطمئنی از پس سختی ها پرستاری برمیای؟

خواهر دوستم مثل شما رفته تهران خوابگاه زندگی میکنه جندجا کار میکنه خیلی پول درمیاره تهران مجرد جای خوابم داشته باشی قابل قیاس با شهرستان نیست اون نون نداشت بخوره الان همش عمل زیبایی انجام میده

اینجا برای این شغل کاری نیست اصلا ارزشی قائل نیستن و اگرم باشه بیشتر پسرا رو میگیرن

نمیدونم کدوم شهر هستید ولی در تهران و شهرهای بزرگ نسبتا بازار کار خوبی داره و حتی پروژه ای هم میشه کار کرد .

عزیزم خب جای خواب و خورد خوراکتم در نظر بگیر بعدشم مطمئنی از پس سختی ها پرستاری برمیای؟

اینکه بخام پوشک بیمار عوض کنم که نه مگر طرف سالمند سالم باشه تنها نباشه کاش حداقل ازدواج میکردم ..زندگی بدور از خانواده قطعا سخته