2777
2789
عنوان

میگم که من تو شهرستانم و اینجا حقوق ها چنگی به دل نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 54 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا پرستار شو با خپراک‌و جای خواب

اره بهترین فکر همینه پرستار سالمند بشن

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ 😓❤️. امروز ۵ تیر ۱۴۰۴. دیگه امید ندارم به درست شدن چیزی. پلن دیگه تا اخر عمر سوختن و ساختن. خدایا یه چیزی میخام بگم بهت ... هیچی بیخیالش😅😅😅😅😅

بیشتر ببینید
مهندسی صنایع خوندم مدرک فنی و حرفه ای هم دارم کار با کامپیوترم متوسط بلدم

اول کار پیدا کن رزومه بفرست براشون بعدش برو تهران 

برای قیمت پانسیون هم گوگل سرچ کن بهتره نزدیک محل کارت باشه که هزینه رفت و آمد نداشته باشی

اگه خونه بتونی اجاره کنی ،خیلی خوبه 

تهران همیشه سکوی پرش و پیشرفته

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
عزیزم خب جای خواب رو میخوای چیکار کنی اگه اون حقوقی که تو ذهنت باشه رو پیدا نکنی چی اگه کارش خیلی سخ ...

خب واقعا جای خواب بدون داشتن هیچ پولی ..سوال بزرگ تو ذهنه منه ولی از بی پولی دیگه مردم