2777
2789
عنوان

اصرار طایفه شوهر به شیر دادن من به بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 24 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما صفرات بالاس خون توی سینت نیست که بخوای شیر بدی اما توصیم اینه تو که شیرخشک میدی قاطی شیرش ...

چیکار کنم صفرام کم شه؟ اره حس میکنم صفرام بالاس

خدایا شکرت

گلم اگر شیر نداری حتما شیرخشک بده بچه گرسنه نمونه ،دوستم می گفت یک ماه بچه ام گرسنه بود فقط به خاطر اطرافیان احمق که اصرار داشتن شیر خودمو بخوره منم شیرنداشتم بچه رو عذاب دادم پشیمون بود چرا به حرف شون گوش کرده 

عزیزم شما تلاشتو بکن برای شیر دادن نه به خاطر حرف اونا به خاطر طفل خودت ..شیر نادر تا ۶ ماه اول واقعا برای بچه خوبه ...با حرف اونا حرص نخور ..ولی سعی تو بکن ..این ذوزای سخت سردرد و کمردرد واینا میگذره و کم کم دستت میاد که چجوری بگیریش چجوری شیر بدی ..ولی اگرم نشد فداسرت ..بعد خودتو سرزنش نمیکنی که کم کاری کردی ..پیش خودت میگی من تلاشمو کردم ..بچه شیر منو نخواست ..موفق باشی گلم

ببین مزایای شیر مادر آنقدر زیاااااد هست که بیرزه تمام سختی هارو تحمل کنی 

شیر هم روزهای اول کمه کم کم روزهای بعد به مقدار کافی میرسه اگرم میخوای کنارش شیر خشک بدی با کاپ بده که فنجان های کوچیکی هستن که بچه به شیشه عادت نکنه 

ترجیحا تا ۶ماه اول شیر خودتو بده

چیکار کنم صفرام کم شه؟ اره حس میکنم صفرام بالاس

عزیزم شما آلو بخارا بخور خوبه برات برای کمخونی هم سه شیره توت خرما و انگور خوبه بدون اگر گردش خون نباشه توی سینه شیر هم نخواهی داشت که البته برمیگرده به غلظت خون غلظت خون یکی از عوامل عدم گردش خون هست