2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اصلا عکس باآرایش ندارم که بخوام انتخاب کنم بی‌آرایش بذارم یا با آرایش. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید

چه جالب همه میگن ما عکس بدون فیلت ر و بدون آرایش می‌ذاریم و اصلاً آرایش نمی‌کنیم نمی‌دونم این آدمایی که بیرون می‌بینی پس کین واقعاً من چشمام داره اشتباه می‌بینه ا چیز دیگه‌ایه؟؟😕😕😕😕

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

چه جالب همه میگن ما عکس بدون فیلت ر و بدون آرایش می‌ذاریم و اصلاً آرایش نمی‌کنیم نمی‌دونم این آدمایی ...

مگه اینجا چند نفر تا الان نظر گذاشتن؟؟ تو جامعه خیلی آدم بیشتره به نظرت ده بیست نفر نمیتونن اینجور عقایدشون باشه که. داری میگی دروغ میگیم؟؟

چه جالب همه میگن ما عکس بدون فیلت ر و بدون آرایش می‌ذاریم و اصلاً آرایش نمی‌کنیم نمی‌دونم این آدمایی ...

دقیقا👌

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

صفحه قبل عکسمو گذاشتم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید

آره فقط باید ی تینت داشته باشم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید