2777
2789
عنوان

اگه تو مهمونی اونی که ازش بدتون میاد باشه چیکار میکنین 🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست
زودرنج نباشفراموش کن

پشت سرم پیش فک و فامیلامون بشینه بگه فلانی اویزون شوهرش شد تا اومد ابنو بگیره و تهمت هرز.گی بزنه و پشت شوهرم چرت بگه بازم باید فراموش کنم؟فقط چون ازدواج کردم!بخدا ادم خاصی نیستم مسئله اینجاست که این ادم سالمی نیس

مبدونی ابن ادم زندگی تلخی داشته طاقت دیدن خوشی کسیو نداره و من اولین و اخرین قربانی زخم زبوناش نیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تجربم عین شماست رفتم مثل چی پشیمون شدم یه هقته اس حالم بده قسم خوردم دیگه پامم نمیزارن جایی که اون ه ...

حرفی زده دلت بشکنه؟

شب سختی میشه امشب برام 

فردا شبم هست 

ولی احتمالا فردا شب رو دیرتر برم مهمونی 

پشت سرم پیش فک و فامیلامون بشینه بگه فلانی اویزون شوهرش شد تا اومد ابنو بگیره و تهمت هرز.گی بزنه و پ ...

نسبت بهش خنثی باش 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
الان کنار همون آدمی که ازم بدش میاد نشستم دارم به هم لبخند میزنیم و اختلاط میکنیم

مثلا پشتت حرفای ناجوری زده؟که بشنوی و دلت شکسته باشه ازش؟بخاطر حرفاش گریه کرده باشی؟

خوش بحالت 

من کلا ادم ضعیفیم 💔و الانم سرتاپام پر از نفرته 

با همه صحبت می کنم اختلاط می کنم اما اون یه نفرو نه نگاه می کنم نه حرف میزنم. اعتنا نکردن و نادبده گرفتن بهترین کاره خصوصا وقتی اونه که باهات مشکل داره. منم یه همچین نفری هست که باهام مشکل داره. 

با همه صحبت می کنم اختلاط می کنم اما اون یه نفرو نه نگاه می کنم نه حرف میزنم. اعتنا نکردن و نادبده گ ...

کار خوبی میکنی 

منم همین کارو کردم 

بعد دیدم تو مهمونی های بعدی هیچ کدومو نیومد 😂

کار خوبی میکنی منم همین کارو کردم بعد دیدم تو مهمونی های بعدی هیچ کدومو نیومد 😂

بدبختانه مورد من،ادم سمی هست نه تنها ادم نمیشه طلبکاره پرروعه. همه رو علیه من پر کرده. نفهم به رفتار خودش نگاه نمی کنه از من طلبکاره. خوشبحالت کاش این ادم سمی هم دست از سر من برداره.