2777
2789
عنوان

مادرهایی که جدا شدن بیان

121 بازدید | 9 پست

بچا هاتون و چیکار کردید اگه ول کردید چجوری طاقت آوردید اگه نگه داشتیدچجوری از پس هزینه ها برآوردند؟

من الان یه جوریم که ن دل موندن دارم ن پای رفتن

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با پسرم هستم و تنها زندگی میکنیم، ولی حامی مالی دارم

من فقط خودمم و خودم حتی جای موندن هم ندارم فقط مقدار کمی پس انداز دارم و یک شغل 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
کاش خدا دست منم می‌گرفت از این زندگی نکبت میکشید بیرون واقعا به خانومای که جدا شدن حسودیم میشه که آن ...

من میخوام جدا بشم ولی دلم گیره بچمه ن میتونم برم ن میتونم بمونم

من جدا شدم ۳ ماه با مادرم بودم انقدر قرص اعصاب میخوردم همه رو اذیت میکردم ده روز بعد از طلاقم همسرم گفت برگرد ولی تا عده موندم بعد برگشتم به خاطر همون یه فرزندم چون میخواستم پدرش خودش بزرگش کنه

شغل مهمه خیلی، مهریه ت رو اجرا بزار، یه جای کوچیک بگیر، برای شروع.

مهریه ندارم حق طلاق گرفتم به جاش

من میخوام جدا بشم ولی دلم گیره بچمه ن میتونم برم ن میتونم بمونم

منم همین طور شش سال میخام جدا بشم شوهرم با بچه تهدید می‌کنه که ازت میگیرم نمیزارم ببینیش خدا لعنتش کنه 

بچت چند سالشه؟ دختر یا پسر

من چیزایی که دیدم رو میگم 

بچه با مادر خرجش هم همینطور ( پسره و اجازه هم نمیده مادر ازدواج مجدد کنه)

مادر و پدر هر دو ازدواج مجدد بچه ها با پدر

مادر شاغل بچه ها با خودش تا وقتی که بچه ها پیش پدرشون نباشن براشون خرج نمیکنه

موردایی که اشاره کردم برای نفقه شکایت نکردن

در کل به اخلاق همسرتون بستگی داره بهترین حالتش اینه بچه یا شما باشه ولی خرجش رو پدرش بده