بچه ها من جوجه هامو بردم توی باغچه ولی اصلا بازی نمیکردن و شبدر نمیخوردن یبار چند روز جوجه محلی مامانبزرگمو آوردم تو باغچه انقدر میدوید بازی می کرد و شبدر میخورد ولی اینا اصلا اینجوری نیستن طبیعیه؟؟ و اینکه تو باغچه بودن یه ذره چرت میزدن تو نت سرچ کردم میگفت آب و شکر بهشون بدین سرحال میشن الان جوجه هام چرت نمیزنن ولی خیلی هم سرحال نیستن بهشون یکم آب و شکر بدم براشون ضرری نداره؟ و اینکه همش جیک جیک میکنن چیکار کنم و مولتی ویتامین رو چه جوری باید بهشون بدم؟؟ و اینکه تو نت نوشته باید لامپ مادر مصنوعی یا لامپ رشته ای بالا سرشون قرار بدین یا جایگزینش بخاری برقی با بخاری گازدار بزارین ولی ما از اینا نداریم🥲چیکار کنم؟؟
سلام، من اسم پروفایلم خل و چل سایته، پس خل و چل صدام کنید با تشکر😂
این جوجه رنگیا چون به طرز وحشتناک رنگ میشن خیلی نرمال نیستن
راست میگن باید تو کتشون لامپ روشن کنید که گرما رو انتقال بدم بهشون
و مولتی ویتامین رو باید تو اب حل کنی بخورن
من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این جوجه رنگیا چون به طرز وحشتناک رنگ میشن خیلی نرمال نیستنراست میگن باید تو کتشون لامپ روشن کنید که ...
آره میدونم ولی این ۲ تا رو من اصلا نمیخواستم بخرم داشتم رد میشدم دیدم چند تا مرد میخوان این جوجه ها رو بکشن چون اینا فروخته نشده بودن🥲دلم براشون سوخت خریدمشون
خوب ما لامپ رشته ای نداریم جای لامپم نداریم چیکار کنم؟
سلام، من اسم پروفایلم خل و چل سایته، پس خل و چل صدام کنید با تشکر😂
آره میدونم ولی این ۲ تا رو من اصلا نمیخواستم بخرم داشتم رد میشدم دیدم چند تا مرد میخوان این جوجه ها ...
باید درست کنی کاری نداره که بزن تو گوگل نحوه ی درست کردنشو میگه
الهی عجب ادمای عوضیی
من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤
بخدا میدونی چیه الان اصلا یه دختر ۱۸ ساله یا بالای ۸ سال نمیاد جوجه رنگی بخره واسه همین بچه ها که نم ...
من حس میکنم فروشنده ها از قصد این کار رو میکنن که مردم دلشون رحم بیاد بخرن
خب دیگه تا حدودی یونجه بریز توی اون تشت که کفشو کامل بپوشونه جوجه ها رو بذار توش و توی همون خونه ازشون نگه داری کن