2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ژل شستشو میزنم فقط روزی یه بار بعدشم آبرسان..ضد آفتاب هم میزنم گاهی ...شما ضد آفتاب رو وقتی ...

هر کس روتین مناسب پوست خودش و باید داشته باشه 

ضد آفتابم نیاز به پاک و تمدید مجدد نداره روش بزنم اوکی

فقط اینکه هر شب صورتتو با فیس براش و فیش واش مخصوص پوستت بشور بعدش تونر بزن بعد بلافاصله آبرسان و کر ...

بعد ابرسان حتما باید مرطوب کننده بزنم؟میشه یه مارک خوب تونر مرطوب کننده و آبرسان معرفی کنین بهم

بعد ابرسان حتما باید مرطوب کننده بزنم؟میشه یه مارک خوب تونر مرطوب کننده و آبرسان معرفی کنین بهم

ببین من خودم تونر لافارر میزنم به شدت راضیم 

مرطوب کننده مارک خاصی نمیزنم فقط مخصوص پوستم میزنم و مثلا من بدم میاد چربی روی پوستم بمونه کرم هایی انتخاب میکنم که درجا خشک بشه

آبرسانم کامان میزنم

اگه ارایشم داشته باشم میسلار واتر لافارر میزنم یا دستمال مرطوب مخصوص پاک کردن ارایش بعد صورتمو میشورم بعد طبق همونی که گفتم پیش میرم

وقتایی که میبینم پوستم یه خورده داره جوش میزنه میرم میشورمش همین تونرو میزنم درجا خوب میشه یا ماسک ورقه ای همین بیوآکوا رو من جوابه