2777
2789
عنوان

کاش یکی بود بهم روش زندگی و سیاست یاد میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 119 پست
میگ هروقت تو دوراهی بودم و از رفیقام مشورت گرفتم،وارد یه ۳ راهی شدمحالا قضیه ماهم میشه همین🤣🤣از نا ...

بنظرم میتونی یه تاپیک بزنی تا همه بیان و نظرشون رو بفرستن من خیلی دوسدارم یه تاپیک فعالی باشه که بتونیم هر وقت نیاز به کمک داشته باشیم بیاییم و اونجا کمک بخواییم 

خودم الان وقت ندارم ولی اگه نزدی خودم میزنم تگت میکنم

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
بیشتر ببینید
ببین ینی عاشقتم🤣🤣🤣تو کلا افسایدیییییاین کتابو سالهاس دارن نبلیغ میکنن بگردددم برگشته میگ رمانهههه ...

آقا نخندیینننن😭😂😂😂😂 بعد یه چیزی حالا من تازه اومدم عضو شدم اولش بلد نبودم نظر بدم شیش میزدم 🤣🤣🤣اصن یه وعضی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم میتونی یه تاپیک بزنی تا همه بیان و نظرشون رو بفرستن من خیلی دوسدارم یه تاپیک فعالی باشه که بتو ...

میدونی ارامش جان ایمطوری نمیشه

چون یه جمله درمورد هر موقعیت و هرادم صدق نمیکنه

باید یکی باشه هی ازش سوال کنی و از تو یه شناخت نسبی داشته باشه

چیزه خوبیه چنین تاپیکیا و ممنون میشم تگم کنی

•●[ آنچه قسمت باشد ، قدرت زیادی دارد. ]●•

لحن صحبت کردنت رو درست کن یکم خنده بهش تزریق کن اینجوری ادم خوش مشربی جلوه میکنیاین یه چیزی بود ک یا ...

متشکررررم

من ذاتا مدلم همینه 

منظورم از سیاست اینه که توی یک لحظه بتونی تصمیم بگیری چی بگی و چه رفتاری داشته باشی ، بقولی رفتار سنجیده داشته باشی

میدونی ارامش جان ایمطوری نمیشهچون یه جمله درمورد هر موقعیت و هرادم صدق نمیکنهباید یکی باشه هی ازش سو ...

اره درست میگی 

همین تاپیکی که فرستادم لینکشو همچین چیزی بوده 

سال ۹۲ ینفر میاد تاپیک میزنه و همه خیلی قشنگ میان راهنمایی میکنن و بعد از یه مدت هر کس چون یه توضیح مختصر از خودش داده دیگه همه می‌شناسنش

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
بیشتر ببینید
پس منم ک متاهلم چی بگم شوهرم میگه یعنی نمیتونه منو گول بزنی 🤣🤣🤣تا این حد بی سیاست ها

😂😂😂😂

حالا یسوال

حس میکنی بخاطر سیاست نداشتن و بلد نبودن،با همسرت دچار چ مشکلااتی میشی

اره درست میگی همین تاپیکی که فرستادم لینکشو همچین چیزی بوده سال ۹۲ ینفر میاد تاپیک میزنه و همه خیلی ...

من یادمه یه تاپیکی رو مطالعه میکردم پر از همین مطالب بود و حقیقتا خیلی چیزا هم ازش یادگرفتم واقعا مفید بود

ولی خیلی دلم میخواست با یه خانوم باسیاست اشنا بشم اینجا که گهگاهی باهاش هم صحبت بشم