2777
2789
عنوان

کاش یکی بود بهم روش زندگی و سیاست یاد میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 119 پست
میگ هروقت تو دوراهی بودم و از رفیقام مشورت گرفتم،وارد یه ۳ راهی شدمحالا قضیه ماهم میشه همین🤣🤣از نا ...

بنظرم میتونی یه تاپیک بزنی تا همه بیان و نظرشون رو بفرستن من خیلی دوسدارم یه تاپیک فعالی باشه که بتونیم هر وقت نیاز به کمک داشته باشیم بیاییم و اونجا کمک بخواییم 

خودم الان وقت ندارم ولی اگه نزدی خودم میزنم تگت میکنم

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
بیشتر ببینید
ببین ینی عاشقتم🤣🤣🤣تو کلا افسایدیییییاین کتابو سالهاس دارن نبلیغ میکنن بگردددم برگشته میگ رمانهههه ...

آقا نخندیینننن😭😂😂😂😂 بعد یه چیزی حالا من تازه اومدم عضو شدم اولش بلد نبودم نظر بدم شیش میزدم 🤣🤣🤣اصن یه وعضی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم میتونی یه تاپیک بزنی تا همه بیان و نظرشون رو بفرستن من خیلی دوسدارم یه تاپیک فعالی باشه که بتو ...

میدونی ارامش جان ایمطوری نمیشه

چون یه جمله درمورد هر موقعیت و هرادم صدق نمیکنه

باید یکی باشه هی ازش سوال کنی و از تو یه شناخت نسبی داشته باشه

چیزه خوبیه چنین تاپیکیا و ممنون میشم تگم کنی

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

آقا نخندیینننن😭😂😂😂😂 بعد یه چیزی حالا من تازه اومدم عضو شدم اولش بلد نبودم نظر بدم شیش میزدم 🤣� ...

خیلی فیلمیییی🤣🤣🤣

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

لحن صحبت کردنت رو درست کن یکم خنده بهش تزریق کن اینجوری ادم خوش مشربی جلوه میکنیاین یه چیزی بود ک یا ...

متشکررررم

من ذاتا مدلم همینه 

منظورم از سیاست اینه که توی یک لحظه بتونی تصمیم بگیری چی بگی و چه رفتاری داشته باشی ، بقولی رفتار سنجیده داشته باشی

میدونی ارامش جان ایمطوری نمیشهچون یه جمله درمورد هر موقعیت و هرادم صدق نمیکنهباید یکی باشه هی ازش سو ...

اره درست میگی 

همین تاپیکی که فرستادم لینکشو همچین چیزی بوده 

سال ۹۲ ینفر میاد تاپیک میزنه و همه خیلی قشنگ میان راهنمایی میکنن و بعد از یه مدت هر کس چون یه توضیح مختصر از خودش داده دیگه همه می‌شناسنش

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
بیشتر ببینید
پس منم ک متاهلم چی بگم شوهرم میگه یعنی نمیتونه منو گول بزنی 🤣🤣🤣تا این حد بی سیاست ها

😂😂😂😂

حالا یسوال

حس میکنی بخاطر سیاست نداشتن و بلد نبودن،با همسرت دچار چ مشکلااتی میشی

اره درست میگی همین تاپیکی که فرستادم لینکشو همچین چیزی بوده سال ۹۲ ینفر میاد تاپیک میزنه و همه خیلی ...

من یادمه یه تاپیکی رو مطالعه میکردم پر از همین مطالب بود و حقیقتا خیلی چیزا هم ازش یادگرفتم واقعا مفید بود

ولی خیلی دلم میخواست با یه خانوم باسیاست اشنا بشم اینجا که گهگاهی باهاش هم صحبت بشم 

مشکل تا دلت بخواد میخوام ی چیز خوب بگم بدتر میرینم توش🤣🤣🤣

شوهرت چی کلافه نشده مث نامزد من؟😭😭😭