2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد نامزدی برادرش

625 بازدید | 54 پست

مادرشوهرم چند ماه پیش برای برادرشوهرم خونه و ماشین خرید. در صورتی که به ما هرگز هیچ کمکی نکرده. ما یه وام احتیاج داشتیم که خودمون خونه بخریم. میخواستیم رو سندشون وام بگیریم خودمون پرداخت کنیم.گفتن نه. ولی میخوان همون وامو بگیرن برای برادرشوهرم عروسی بگیرن. در صورتی که ما عروسیمونم شوهرم گرفت. حتی کادوی عروسیمونو شوهرم بهشون داد که بدن بهم. هزار تومنم تا حالا بهمون ندادن. ولی به برادرشوهرم خونه ماشین عروسی و طلاهای زنشو میدن. بعد انتظار دارن ما ناراحت نشیم و خم به ابرو نیاریم. آخه مگه میشه الان شوهرم لج کرده میگه نمیریم خواستگاری و نامزدی. میگه ما نتونستیم خونرو بخریم مگه براشون مهم بود که الان ناراحتی اونا برامون مهم باشه. چرا بعضی مادرا اینجورین واقعا

منم اصرار به رفتن ندارم. تازه خوشحال میشم نرم. از بس بدی کردن دوس ندادم ببینمشون. من ناراحتیم از غصه خوردنا و ناراحتیای شوهرمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اگه شوهر من بود میرفت هر دفعه هم ی کادوی سنگین میداد 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

این همه تفاوت فاحش برای چیه 

یعنی اینقدر اونو دوست دارن؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
بهتر نیس مستقل فکرکنید و نیازمند کمگ کسی نباشید؟

فرق داره مستقل بودن و اینکه نادر پدرت بین تو و بقیه بچه هاشون فرق بزارن اگ به اونا هم هیچی نمی‌داد اینا ناراحت نیمشدن

بهتر نیس مستقل فکرکنید و نیازمند کمگ کسی نباشید؟

ما هشت سال در بدترین مشکلاتمون دستمون جلوی کسی دراز نکردیم. الانم اگه به اون پسرشون فقط مقداری کمک میکردن حرفی نداشتیم. ولی خیلی درد داره بچه یه پدر مادر باشی برادرتو صاحب همه چی کنن ببینن تو افتادی تو مشکل و عین خیالشون نباشه.بحث فقط مالی نیست عزیزم