2777
2789
عنوان

از دیشب با شوهرم قهرم چون توی مغازه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 69 پست

با احترام 

از نظر خودم منطقی نیست که ی زن از آرایش بدش بیاد یا ارایش نکنه . زن مظهر زیباییه . در ضمن شوهر باید چیکاره باشه که بزاره ارایش کنی یا ن؟؟ حتی اگه ارایش دوست نداری در حد نچرال میتونی انجام بدی دیگه ی ضد آفتاب و رژ لب و ریمل که ارایش حساب نمیشه 

اینکه اصلا به خودت نرسی نشان‌دهنده ی انرژی پایین زنانه ی توعه 

حداقل روتین پوستی داشته باش شوینده و کرم دور چشم و سرم برای لک های پوستی.  ویتامین دی و آهن و E از داروخانه بخر و مصرف کن . روتین مو داشته باش به خودت برس به عنوان ی زن 

اینم اصلا برای حرفای همسرت نگفتم کلا برام عجیب اومد که ی خانوم رسیدگی ای به خودش نداشته باشه الان اکثر خانوم ها به خودشون میرسن و حداقل هارو رعایت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

خب خودتو ناراحت نکن.  بعضی مردا کلا پرتن 

یه تلنگری برات باشه تا خودتو فراموش نکنی و بیشتر به خودت برسی.   

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
یعنی خودت رفتیم پوستی مداری خانما از ۲۵ سالگی به بعد باید کرم دور چشم کرم شب و پودر کلاژن استفاده ک ...

الان مشکل من روتین نیست 

مشکلم اینه چرا باید تو اون موقعیت این حرفو میزد

عزیزم بنظرم شوهرت آرایش غلیظ دوست نداره شما آرایش طبیعی بکن‌.. کرم مرطوب کننده آب رسان بزن اگه خاستی برا بیرون کرم پودر هم بزن یکم مداد ابرو کم‌رنگ ک ابروهات منظم بشه بکش..ی رژ ملایم بزن صورتتم ژیلت اگه ب صورتت میفته بکش ک اکثرا صورتت تمیز و درخشان وصاف باشه عزیزم  اینجوری همیشه صورتت صاف زیبا و مرتب هست و میدرخشه 

الان مشکل من روتین نیست مشکلم اینه چرا باید تو اون موقعیت این حرفو میزد

نمیدونم شاید در نظرش خیلی هپلی بودی حالا می ی بیرون حتما ابرسان ضد افتاب بزن پوستت خراب میشه بدون ضد افتاب با یه رژ  رنگ نود همین

الان مشکل من روتین نیست مشکلم اینه چرا باید تو اون موقعیت این حرفو میزد

خب عزیزم رعایت نکردی بالاخره کی باید میگفت؟؟ حرف اونو ولش این شاید ی تلنگر باشه تا بیشتر برای خودت و زیباییت وقت بزاری . چرا اصن ی خانوم باید اینقدر به خودش نرسه که ی مرد بخواد ی همچین حرفی بهش بزنه

اصلاااااا ناراحت نباش یه بیوتی تراپیست خفن پیدا کن تو شهرتون عالییی باشه کارش و محصولاتی ک معرفی می ...

دیگه الان باید روتین پوستی داشته باشی هرچی هم استفاده میکنس پوستت بدتر و بدتر میشه خخخخخ سخت نگیر ی ابرسان مناسب پوستت بخر